arrow_drop_up arrow_drop_down
21 februari 2016 

Even voorstellen!

Welkom Jamel!
Wat leuk dat jij ons team komt versterken als Personal Trainer en trainer op de vloer.

Welke dagen ben je te vinden bij Club Vit?
Mijn vaste dagen zijn de maandagmiddag en avond, de donderdagochtend en de vrijdag in de middag en avond.

Even voorstellen:
Hallo, ik ben Jamel Feddou.

Hoe ziet jouw week er globaal uit?
3 dagen in de week ben ik te vinden bij Club Vit, daarnaast ben ik ook Personal trainer op twee andere locaties in Den Haag. Naast het vele werken in de sport train ik natuurlijk ook zelf. Mijn trainingen zijn heel erg afwisselend, soms loop ik hard op het strand maar ik vind het ook heel fijn om in de sportschool te trainen. Afgelopen 2 jaar bezig met surfen en eigenlijk met alle dromen die ik qua sport wil behalen, waaronder dus surfen.

Doordeweeks ben ik veel te vinden in het centrum van Den Haag op mijn standaard koffie plekje waar ik hard bezig ben met mijn eigen kleding, sportmerk /Jonbokloff\.

Naast het sporten en werken kom ik veel bij mijn ouders thuis, mijn moeder de sterkste vrouw in me leven zorgt en heeft gezorgd voor 7 van mijn broers en zussen. Ik heb 2 oude broers, 2 oude zussen en 2 jonge broertjes. Mijn vader afkomstig uit Tunesiƫ is de man die ik wil worden later als ik groot ben. Mijn afkomst is dus half Nederlands en half Tunesische.

Werk 6 dagen in de week en zondag neem ik een dagje vrij om mijn hele week een plekje te geven.

Wat lijkt jou leuk aan het werken bij Club Vit?
Het leuke aan het werken bij Club Vit vind ik dat er veel leeftijdsverschillende mensen trainen en die allemaal wel een verhaal hebben. De compactheid van de club zorgt voor een gezellige sfeer. Het voelt voor mij niet als werk maar als een plek waar ik mezelf kan zijn.

Wat kunnen de leden van jou verwachten?
Ik ben een sociale jongen die wel van een babbel houd op zijn tijd. Daarnaast kunnen ze veel kennis en ervaring verwachten en natuurlijk een spontane gezellige jongeman. Wil me inzetten voor voeding, sportblessures, kick , Thai en normaal boksen.
Ik hoop dat ik op veel vlakken het antwoord voor je weet en anders zoeken we het samen uit, want ik wil nooit stoppen met leren. Tot snel bij Club Vit!

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies