Page content

Even voorstellen trainer Elizah

Dat ben ik! Elizah, een dame uit Den Haag die houdt van de zee.
Na mijn middelbare school ben ik een jaar naar Engeland geweest. Hier ben ik erachter gekomen dat ik Internationaal iets wilde doen. Vandaar mijn keuze om de Hotelschool te volgen. Mijn stage heb ik in Monaco gelopen, dus buiten Engels beheers ik ook een beetje de Franse taal. Mochten er clubleden zijn die ook Frans praten, kom maar op!
😊

Na mijn studie wilde ik een jaar tot 1,5 jaar te reizen. Het plan was Australië en Nieuw Zeeland. Helaas was ik gedwongen door Covid19 mijn reis avontuur na 3 maanden al te beëindigen.

Terug in Nederland ben ik op zoek gegaan naar een huis en gevonden in de Heesterbuurt.
Lekker sporten is waar ik blij van word. Vroeger altijd atletiek gedaan en in de turnselectie gezeten. Nu is dit vooral bootcampen wat ik 4-5x per week doe.
Muziek maken is ook iets waar ik heel blij van word. Ik zing, speel gitaar en schrijf wat eigen nummers. 
Ook ben ik weer gaan studeren. Ik volg de master Innovatie Management aan de Erasmus Universiteit. 

Maandagochtend, woensdagochtend en vrijdagmiddag/avond zijn mijn vaste diensten bij Club Vit.

Jullie zullen mij hier vinden met een positieve energie, enthousiasme en leergierigheid.
Ik heb heel veel zin om jullie clubleden te leren kennen met mijn energie met jullie te delen.
Mensen helpen, zich goed laten voelen en lekker kletsen is waar ik goed in ben
😉

Heel veel zin om jullie te ontmoeten.

Tot snel!

Even voorstellen Robin Hendriks

Hi, mijn naam is Robin Hendriks. Ik kom uit een sportieve familie, wat maakt dat de opleiding Sport-Managment voor de hand lag. Ik ben Ski-en snowboard docent geweest en tennisleraar. Met mijn moeder beklim ik elk jaar een berg. Zo hebben we al de Kilimanjaro in Tanzania samen beklommen en de Rinjani Vulkaan op Lombok.
Ik houd ervan om mezelf doelen te stellen. Zo duik ik in de winter elke ochtend de zee in en heb ik als doel volgend jaar deel te nemen aan de halve triatlon.

De Zeeheldenbuurt is waar ik een eigen huis heb. Ik ben werkzaam in de horeca, wat ik al heel lang doe.
Graag maak ik een switch naar de sportwereld, om mijn passie en ervaring te kunnen delen met anderen. Mensen inspireren is wat ik heel leuk vind.
Ik kijk er daarom ook enorm naar uit te werken bij Club Vit en jullie leden te ontmoeten.

Jullie komen mij tegen op de maandagochtend en avond en de donderdagochtend bij Club Vit op de vloer.
Wat jullie van mij kunnen verwachten is gezelligheid, altijd in voor een praatje en advies.
Ik ben oprecht nieuwsgierig naar jullie.

Tot snel bij Club Vit!

 

Even voorstellen, nieuwe trainer Jim!

Hallo, ik ben Jim en ben nu 12 jaar woonachtig in Den Haag. Sinds januari woon ik bij het Koningsplein. Een fantastische plek in de stad! Ik ben gek op sporten, grenzen verleggen en kiwi’s 😉 Zolang je kiwi’s eet, de groene, dan blijf je gezond…dat is mijn slogan!

Ik doe alles op de fiets. Zolang ik niet verder dan Leiden of Hoek van Holland hoef te reizen gaat dat prima! Ik fiets graag door de duinen, zoals velen. Alleen doe ik dit in de winter graag met niks anders aan dan een korte broek en een bloot bovenlijf. Ik ben namelijk een kou-freak en houdt ervan om mijn eigen grenzen op te zoeken.

Dit doe ik ook met powerliften, een passie van mij. Ik krijg er een kick van om steeds een beetje zwaarder te trainen waarbij ik de juiste techniek kan behouden. En dat laatste is pittig. Focus, concentratie en gewoon doen! Een heerlijk gevoel geeft het mij als alle facetten kloppen en ik mijn grenzen kan verleggen.
Dit machtige gevoel wil ik graag overbrengen bij de leden van Club Vit. Laten inzien en ervaren dat er meer mogelijk is dan ze wellicht zelf denken. De trots die er dan ontstaat geeft mij weer energie.
Vroeger heb ik korfbal gespeeld. Dit vind ik nog steeds een hele mooie sport. Heel conditioneel en tactisch. Ik heb dit gedaan bij Fortuna.

 

Hoe ziet jouw week er globaal uit?
Als ik thuis ben kook ik graag. Ik maak bijvoorbeeld een grote pan curry en verdeel alles in bakjes. Heel mijn vriezer staat vaak vol met maaltijden. Ik woon alleen en vind gezond eten belangrijk. Op deze manier heb ik altijd goed eten in huis. Het liefst eet ik ook 3x per dag warm, maar broodjes gezond gaan er ook goed in.

Verder kijk ik graag films en series met gezelschap. Dit zijn vaak fantasy-films en klassiekers, heerlijk!

Daarnaast train ik zo’n 4 a 5 keer per week in de Gym. Ik kijk altijd erg uit naar een sportsessie. Vooral backsquatten word ik gelukkig van.
Verder werk ik met leerlingen op een basisschool waarbij ik de ‘pauze-opvang’ verzorg. Dit noemen ze de ‘sportieve pauze’, waarbij ik de sportdocent ben die de leerlingen mag vermaken met allerlei activiteiten. Dit doe ik de dinsdag-en donderdagmiddag.

 

Welke dagen ben je werkzaam bij Club Vit?
De maandagavond, woensdagochtend, vrijdagochtend en avond en de zaterdagochtend.

 

Wat kunnen de leden van jou verwachten?
De leden kunnen van mij altijd een warm-welkom-gevoel verwachten en uiteraard zorgvuldige begeleiding.
Ik kijk er erg naar uit de leden op de vloer te entertainen, coachen en naar hun verhalen te luisteren.
Daarnaast zal ik ook te vinden zijn in de personal training ruimte om mensen 1 op 1 te begeleiden.

Ik sta te popelen te starten.

Tot snel!

Even voorstellen, onze nieuwe trainer Renske!

Hallo! Ik ben Renske Dźon, 38 jaar en woon sinds 2,5 jaar in Naaldwijk.

Heel lang heb ik in Rotterdam gewoond en daar ook gestudeerd. Ik vind het een fantastische stad! Mijn man is muzikant (gitarist) en treedt regelmatig op in het kleine fantastische Theater Walhalla op de Kop van Zuid. Op deze locatie zijn we getrouwd, wat echt heel gaaf was.

Nu wonen we dus in het Westland, wat in het begin even schakelen was. Wat ik fijn vind aan het Westland is het wonen bij de zee/ strand en het groen.
In ons huis is het een gezellige boel. Mijn man heeft 2 lieve puberzonen en we hebben 2 katten genaamd Joeke en Lille
😉

Mijn passie is hardlopen wat ik 3 keer per week beoefen. Daarnaast geef ik nog 1 keer per week hardlooptraining. De locatie hierbij verandert elke week, wat het heel afwisselend maakt.

Een andere passie van mij is voeding. Ik ben bijna afgestudeerd voedingsconsulent en probeer de mannen thuis zoveel mogelijk bewust en gezond te leren eten. Dit is nog een hele uitdaging 😉

Ik ben opgeleid als klassiek zangeres en ben elke week nog veel met muziek bezig. Ik werk 20 uur in R’dam, waar ik oa. lesprogramma’s/ lesmateriaal ontwikkel voor het onderwijs. En nu ga ik dus een mooie combinatie maken tussen muziek en sport, door te werken bij Club Vit.

Het mooiste vind ik om parallellen tussen bewegen en muziek te maken. Bij zowel muziek als sport komen geluksstofjes vrij wat mij een supergevoel geeft.
Muziek gaat onder andere over plezier, algeheel welbevinden, ademhaling en houding. Maar ook dingen laten stromen. Je bent met sporten in beweging, maar bij muziek is er ook beweging dmv geluidsgolven.


Hoe ziet je week er globaal uit?

Op de maandag, woensdagochtend en donderdag werk ik in Rotterdam.

De maandagavond geef ik looptraining en de dinsdag- en woensdagavond ben ik te vinden bij
Club Vit.

De dinsdagochtend en vrijdag werk ik thuis als zangcoach en begeleid ik voedingscliënten.
Ook werk ik deze dagen aan mijn studie als fitnesstrainer en de afronding als voedingsconsulent.

 

Wat kunnen de leden van jou verwachten?

Ik ben altijd enthousiast en pak zaken met humor aan.
Op de vloer sta ik graag voor je klaar en ben dol op spontane acties als work-outs en oefeningen verzinnen waar jij als lid blij van wordt.

Voor advies betreft voeding kunnen de leden ook bij mij terecht. Als voedingsconsulent heb ik veel kennis die ik graag met ze deel. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de vele voedingsstijlen. Hierbij kun je denken aan intermittent fasting, ayurvedisch eten etc. En als ik iets niet weet dan zoek ik het graag uit. Dus kom maar op met jullie vragen!

Ook heb ik veel ervaring met ademhaling. Een juiste manier van ademhaling kan een groot effect hebben op onder andere stress en slaap. Vaak ondervinden mensen door een kleine aanpassing een groot verschil in vermindering van spanning in hun lichaam.

Tot nu toe heb ik er 2 diensten bij Club Vit opzitten en heb de trainers en de leden die ik heb mogen ontmoeten als superwarm ervaren. Ik voel mij thuis hier en ik hoop dat jullie leden die ook bij mij gaan voelen.

Tot binnenkort!

Even voorstellen, nieuwe Club Vit trainer!

Mijn naam is Kars Wesselman. Een enthousiaste familieman van 29 jaar.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Mijn leven gewoond in de Bomen-en Bloemenbuurt en nu vind je mij op de Sportlaan.
Ik woon daar met een Canadese huisgenote die ik heb leren kennen in een sportschool.

Mijn toenmalige vriendin heeft 2 honden waar ik nog regelmatig mee wandel door de bossen of op het strand. Blij word ik van het buiten zijn.

Ook ga ik stralen van mijn familie. We gaan samen op vakantie, doen gezelschapsspelen en eten graag met elkaar.

Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan vrienden. Ik ben zelf vegetariër en ga graag met vrienden op zoek naar leuke en gezellige vegan restaurants.

Vele jaren ben ik werkzaam geweest bij de Jumbo Supermarkt tegenover Club Vit.
Nu werk ik voor Staedion Woningcorporatie. Dit doe ik 32 uur in de week en daarnaast kom ik 2 dagdelen werken bij Club Vit.


Hoe ziet jouw dag er globaal uit?

Mijn dag start ik altijd met een kop koffie en een half uur lezen. Dit kan gaan van informatief, spiritueel tot fantasy variëren. Vervolgens werk ik in de ochtend thuis voor Staedion en ga ik de middag op pad om in contact te zijn met de bewoners.

Eind van de middag ga ik altijd sporten. De vorm Calisthenics is een manier van trainen waar ik veel energie uit haal. Het is een vorm van sporten, waarbij je het eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt. Ook haal ik mijn ontspanning uit het kijken van series en het luisteren van podcasts.

Elke avond sluit ik de dag af met een uur wandelen.

Wat kunnen de leden verwachten van jou als trainer?

Ik ben een optimistisch, positief en enthousiast persoon die het erg leuk vindt om kennis over te dragen aan iedereen die er open voor staat.
Ook ben ik een kletser, maar voor een luisterend oor kun je ook bij mij terecht.
Ik kijk ernaar uit om jullie te verblijden met mooie groepstrainingen en kennis te maken met elkaar in de cirkel bij Club Vit.

Tot slot

Bij mijn eerste dienst heb ik al ervaren dat jullie clubleden heel gezellig, spontaan en leergierig zijn.
De groepsdynamiek is erg fijn en bijzonder om mee te maken. Hier krijg ik veel energie van.

Ik sta te popelen om te starten en jullie te inspireren, motiveren en te helpen.

Schoom niet op mij af te stappen voor vragen. Ik sta 100% open voor feedback.

Tot snel bij Club Vit!

Pagina 1 van 812345...Minst recente »