Page content

Even voorstellen, nieuwe trainer Jim!

Hallo, ik ben Jim en ben nu 12 jaar woonachtig in Den Haag. Sinds januari woon ik bij het Koningsplein. Een fantastische plek in de stad! Ik ben gek op sporten, grenzen verleggen en kiwi’s 😉 Zolang je kiwi’s eet, de groene, dan blijf je gezond…dat is mijn slogan!

Ik doe alles op de fiets. Zolang ik niet verder dan Leiden of Hoek van Holland hoef te reizen gaat dat prima! Ik fiets graag door de duinen, zoals velen. Alleen doe ik dit in de winter graag met niks anders aan dan een korte broek en een bloot bovenlijf. Ik ben namelijk een kou-freak en houdt ervan om mijn eigen grenzen op te zoeken.

Dit doe ik ook met powerliften, een passie van mij. Ik krijg er een kick van om steeds een beetje zwaarder te trainen waarbij ik de juiste techniek kan behouden. En dat laatste is pittig. Focus, concentratie en gewoon doen! Een heerlijk gevoel geeft het mij als alle facetten kloppen en ik mijn grenzen kan verleggen.
Dit machtige gevoel wil ik graag overbrengen bij de leden van Club Vit. Laten inzien en ervaren dat er meer mogelijk is dan ze wellicht zelf denken. De trots die er dan ontstaat geeft mij weer energie.
Vroeger heb ik korfbal gespeeld. Dit vind ik nog steeds een hele mooie sport. Heel conditioneel en tactisch. Ik heb dit gedaan bij Fortuna.

 

Hoe ziet jouw week er globaal uit?
Als ik thuis ben kook ik graag. Ik maak bijvoorbeeld een grote pan curry en verdeel alles in bakjes. Heel mijn vriezer staat vaak vol met maaltijden. Ik woon alleen en vind gezond eten belangrijk. Op deze manier heb ik altijd goed eten in huis. Het liefst eet ik ook 3x per dag warm, maar broodjes gezond gaan er ook goed in.

Verder kijk ik graag films en series met gezelschap. Dit zijn vaak fantasy-films en klassiekers, heerlijk!

Daarnaast train ik zo’n 4 a 5 keer per week in de Gym. Ik kijk altijd erg uit naar een sportsessie. Vooral backsquatten word ik gelukkig van.
Verder werk ik met leerlingen op een basisschool waarbij ik de ‘pauze-opvang’ verzorg. Dit noemen ze de ‘sportieve pauze’, waarbij ik de sportdocent ben die de leerlingen mag vermaken met allerlei activiteiten. Dit doe ik de dinsdag-en donderdagmiddag.

 

Welke dagen ben je werkzaam bij Club Vit?
De maandagavond, woensdagochtend, vrijdagochtend en avond en de zaterdagochtend.

 

Wat kunnen de leden van jou verwachten?
De leden kunnen van mij altijd een warm-welkom-gevoel verwachten en uiteraard zorgvuldige begeleiding.
Ik kijk er erg naar uit de leden op de vloer te entertainen, coachen en naar hun verhalen te luisteren.
Daarnaast zal ik ook te vinden zijn in de personal training ruimte om mensen 1 op 1 te begeleiden.

Ik sta te popelen te starten.

Tot snel!

Even voorstellen, onze nieuwe trainer Renske!

Hallo! Ik ben Renske Dźon, 38 jaar en woon sinds 2,5 jaar in Naaldwijk.

Heel lang heb ik in Rotterdam gewoond en daar ook gestudeerd. Ik vind het een fantastische stad! Mijn man is muzikant (gitarist) en treedt regelmatig op in het kleine fantastische Theater Walhalla op de Kop van Zuid. Op deze locatie zijn we getrouwd, wat echt heel gaaf was.

Nu wonen we dus in het Westland, wat in het begin even schakelen was. Wat ik fijn vind aan het Westland is het wonen bij de zee/ strand en het groen.
In ons huis is het een gezellige boel. Mijn man heeft 2 lieve puberzonen en we hebben 2 katten genaamd Joeke en Lille
😉

Mijn passie is hardlopen wat ik 3 keer per week beoefen. Daarnaast geef ik nog 1 keer per week hardlooptraining. De locatie hierbij verandert elke week, wat het heel afwisselend maakt.

Een andere passie van mij is voeding. Ik ben bijna afgestudeerd voedingsconsulent en probeer de mannen thuis zoveel mogelijk bewust en gezond te leren eten. Dit is nog een hele uitdaging 😉

Ik ben opgeleid als klassiek zangeres en ben elke week nog veel met muziek bezig. Ik werk 20 uur in R’dam, waar ik oa. lesprogramma’s/ lesmateriaal ontwikkel voor het onderwijs. En nu ga ik dus een mooie combinatie maken tussen muziek en sport, door te werken bij Club Vit.

Het mooiste vind ik om parallellen tussen bewegen en muziek te maken. Bij zowel muziek als sport komen geluksstofjes vrij wat mij een supergevoel geeft.
Muziek gaat onder andere over plezier, algeheel welbevinden, ademhaling en houding. Maar ook dingen laten stromen. Je bent met sporten in beweging, maar bij muziek is er ook beweging dmv geluidsgolven.


Hoe ziet je week er globaal uit?

Op de maandag, woensdagochtend en donderdag werk ik in Rotterdam.

De maandagavond geef ik looptraining en de dinsdag- en woensdagavond ben ik te vinden bij
Club Vit.

De dinsdagochtend en vrijdag werk ik thuis als zangcoach en begeleid ik voedingscliënten.
Ook werk ik deze dagen aan mijn studie als fitnesstrainer en de afronding als voedingsconsulent.

 

Wat kunnen de leden van jou verwachten?

Ik ben altijd enthousiast en pak zaken met humor aan.
Op de vloer sta ik graag voor je klaar en ben dol op spontane acties als work-outs en oefeningen verzinnen waar jij als lid blij van wordt.

Voor advies betreft voeding kunnen de leden ook bij mij terecht. Als voedingsconsulent heb ik veel kennis die ik graag met ze deel. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de vele voedingsstijlen. Hierbij kun je denken aan intermittent fasting, ayurvedisch eten etc. En als ik iets niet weet dan zoek ik het graag uit. Dus kom maar op met jullie vragen!

Ook heb ik veel ervaring met ademhaling. Een juiste manier van ademhaling kan een groot effect hebben op onder andere stress en slaap. Vaak ondervinden mensen door een kleine aanpassing een groot verschil in vermindering van spanning in hun lichaam.

Tot nu toe heb ik er 2 diensten bij Club Vit opzitten en heb de trainers en de leden die ik heb mogen ontmoeten als superwarm ervaren. Ik voel mij thuis hier en ik hoop dat jullie leden die ook bij mij gaan voelen.

Tot binnenkort!

Even voorstellen, nieuwe Club Vit trainer!

Mijn naam is Kars Wesselman. Een enthousiaste familieman van 29 jaar.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Mijn leven gewoond in de Bomen-en Bloemenbuurt en nu vind je mij op de Sportlaan.
Ik woon daar met een Canadese huisgenote die ik heb leren kennen in een sportschool.

Mijn toenmalige vriendin heeft 2 honden waar ik nog regelmatig mee wandel door de bossen of op het strand. Blij word ik van het buiten zijn.

Ook ga ik stralen van mijn familie. We gaan samen op vakantie, doen gezelschapsspelen en eten graag met elkaar.

Daarnaast hecht ik ook veel waarde aan vrienden. Ik ben zelf vegetariër en ga graag met vrienden op zoek naar leuke en gezellige vegan restaurants.

Vele jaren ben ik werkzaam geweest bij de Jumbo Supermarkt tegenover Club Vit.
Nu werk ik voor Staedion Woningcorporatie. Dit doe ik 32 uur in de week en daarnaast kom ik 2 dagdelen werken bij Club Vit.


Hoe ziet jouw dag er globaal uit?

Mijn dag start ik altijd met een kop koffie en een half uur lezen. Dit kan gaan van informatief, spiritueel tot fantasy variëren. Vervolgens werk ik in de ochtend thuis voor Staedion en ga ik de middag op pad om in contact te zijn met de bewoners.

Eind van de middag ga ik altijd sporten. De vorm Calisthenics is een manier van trainen waar ik veel energie uit haal. Het is een vorm van sporten, waarbij je het eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt. Ook haal ik mijn ontspanning uit het kijken van series en het luisteren van podcasts.

Elke avond sluit ik de dag af met een uur wandelen.

Wat kunnen de leden verwachten van jou als trainer?

Ik ben een optimistisch, positief en enthousiast persoon die het erg leuk vindt om kennis over te dragen aan iedereen die er open voor staat.
Ook ben ik een kletser, maar voor een luisterend oor kun je ook bij mij terecht.
Ik kijk ernaar uit om jullie te verblijden met mooie groepstrainingen en kennis te maken met elkaar in de cirkel bij Club Vit.

Tot slot

Bij mijn eerste dienst heb ik al ervaren dat jullie clubleden heel gezellig, spontaan en leergierig zijn.
De groepsdynamiek is erg fijn en bijzonder om mee te maken. Hier krijg ik veel energie van.

Ik sta te popelen om te starten en jullie te inspireren, motiveren en te helpen.

Schoom niet op mij af te stappen voor vragen. Ik sta 100% open voor feedback.

Tot snel bij Club Vit!

Even voorstellen, nieuwe Club Vit trainster!

Ik ben Patou Vellekoop (22 jaar) en ben een geboren en getogen Hagenees!
Ik omschrijf mijzelf als een sportieve, enthousiaste student die bewegingswetenschappen studeert in Amsterdam.

Wat ik heel gaaf vind aan Amsterdam is dat de stad zo divers is. Amsterdam Oost is heel anders dan West bijvoorbeeld. Je hebt er alles qua sport, restaurants en entertainment. Ook heb je er stiekem toch best veel groen. Ik ben graag te vinden in parken en geef daar ook hardlooptrainingen.
Zelf vind ik het lopen van marathons en trail running fantastisch. Ik breng mijn passie en energie graag over op anderen. Zo ben ik gestart met een beginnersgroep die niet aan een vereniging gebonden wilden zijn. Nu draai ik beginners tot en met gevorderden en organiseer ik ook hardloopwedstrijden. Ik krijg hier enorm veel energie van. De lopers dagen elkaar ook uit via Strava wat ik echt leuk vind!

En waar ik ook heel blij van word zijn planten. Op mijn kamer in Amsterdam heb ik wel 31 planten staan 😊 Het lijkt er wel een jungle en geniet van de groei van elk plantje.

Maar de best place on earth blijft toch wel Den Haag.
In de weekenden ben ik hier te vinden en loop ik hard, wandel ik graag en surf ik. Ik hou echt van het strand!
Mijn ouders hebben een pup, een Ridgeback, waar ik mega dol op ben. Het is de trouwste viervoeter ever.

 

Hoe ziet jouw week er globaal uit?

De maandagochtend start ik bij Club Vit. Na mijn dienst vertrek ik naar Amsterdam voor mijn stage.
Ik studeer dit jaar af en start mijn stage bij de hockeybond als inspanningsfysioloog.
Dit doe ik 2 dagen per week, waarbij ik vragen vanuit de coaches behandel/ beantwoord en ga aan de slag met de spelers. Hierbij kun je denken aan metingen van vetpercentage, hartslag, maar ook reactie en wendbaarheid op het veld komen hierbij aan bod.

De dinsdag- en donderdagavond geef ik hardlooptraining en vul de rest van de week met het schrijven van mijn scriptie en onderzoek.

De vrijdagavond en zaterdagochtend sta ik weer klaar voor de leden van Club Vit.


Wat kunnen de leden van jou als trainster verwachten?

Veel gezelligheid! Daarnaast een luisterend oor, ben heel behulpzaam en vind alles interessant.

Vraag maar raak, ik hou ervan! En wat ik niet weet zoek ik op zodat ik het wel weet.


Tot slot

Have fun als je traint met mij op de vloer! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en jullie nog beter te maken op het gebied van voeding en bewegen.

Als er hardloop fanaten zijn die het gaaf zouden vinden een beachrun te lopen…..ik organiseer deze graag, dus laat maar weten!

Tot snel bij Club Vit

Rooster online groepstrainingen

Van maandag t/m zaterdag geven wij online training om 09.00 uur en om 10.00 uur. In de avond ben je van maandag tot en met vrijdag welkom om 19.00 uur en om 20.00 uur.

De trainingen duren 30 minuten. De trainer is 15 minuten voor aanvang aanwezig en na de training is er vanzelfsprekend ruimte om even bij te praten met elkaar.

09.00 – 09.30u

10.00 – 10.30u

19.00 – 19.30u

20.00 – 20.30u

Maandag

Stacey

BBB > Buik, billen, benen

Stacey

BBB > Buik, billen, benen

Kiki

Full Body Workout

Kiki

Full Body Workout

Dinsdag

Kenneth

Full Body Workout

Kenneth

Full Body Workout

Stacey

HIT > High Intensity Training

Stacey

HIT > High Intensity Training

Woensdag

Paul

Pilates

Paul

Pilates

Kenneth

Full Body Workout

Kenneth

TFull Body Workout

Donderdag

Lukas

Cardio Boksen

Lukas

Cardio Boksen

Renee

BBB > Buik, billen, benen

Renee

BBB > Buik, billen, benen

Vrijdag

Kiki

Core Workout

Lukas

Cardio Boksen

Kiki

Full Body Workout

Zaterdag

Tim

Spierversterking

Kiki

Full Body Workout

*Indien je het rooster op je telefoon bekijkt, draai je beeldscherm zodat het hele rooster te zien of download hier het rooster.

Pagina 1 van 812345...Minst recente »