Page content

Naaldwijk

Bootcamp Team Naaldwijk heeft een zeer ruim aanbod van Bootcamp trainingen in Naaldwijk en omgeving! De trainingen worden gegeven door enthousiaste en inspirerende Personal Trainers die je helpen om Fit en Energiek te worden of te blijven. De trainingen zijn in groepen voor zowel mannen als vrouwen.bootcamp-team-naaldwijk

Bootcamp locaties in Naaldwijk.

In Naaldwijk worden wekelijks meerdere trainingen gegeven. De eerste training is altijd gratis, geef je nu op voor een gratis proefles!

Rooster Bootcamp Team Naaldwijk:

Donderdag:
Prinsebos 19.00 uur: Richard de Ruijter
Prinsebos 20.10 uur: Richard de Ruijter

Overige Bootcamp Team trainingen in de buurt van Naaldwijk:

Maandag:
Wollebrand Honselersdijk 19.00 uur: Richard de Ruijter
Wollebrand Honselersdijk 20.10 uur: Richard de Ruijter

Dinsdag:
Wateringen Hofpark (for ladies) 19.00 uur: Richard de Ruijter
Wateringen Hofpark 20.10 uur: Richard de Ruijter
De Lier, Lierhout 20.00 uur: Saskia Hamelink

Woensdag:
’s Gravenzande Staelduinsebos 19.30 uur: Miranda de Hart
Monster strand, 19.30 uur: Marco Hoogendijk

Donderdag:
Wateringen Hofpark 19:30 uur: Saskia Hamelink

Zaterdag:
Wateringen Hofpark 09.00 uur: Saskia Hamelink

Tarieven Bootcamp team Naaldwijk
Om een Bootcamp Team training te volgen heb je een lidmaatschap of strippenkaart nodig. Na je eerste GRATIS PROEFLES kun je kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Lidmaatschappen
Met een lidmaatschap betaal je een vast tarief per maand. Een lidmaatschap is per kalendermaand opzegbaar.

Succes lidmaatschap: onbeperkt Bootcampen 39,95 per maand
Week lidmaatschap: 1 keer per week Bootcampen 24,95 per maand

Bootcamp Strippenkaarten

1 strip €11,50
5 strippen €50,00
10 strippen €85,00
20 strippen €160,00bootcamp-team-naaldwijk

Geldigheid strippen

Je strippen zijn maar liefst 365 dagen geldig! Je hebt dus 1 jaar lang de tijd om je strippen op te maken. In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op een eventuele verlenging.

Meer informatie over Bootcamp Team? Kijk dan op de website: www.bootcampteam.com

Comment Section

5 reacties op “Naaldwijk


Door Melissa vd Knaap op 24 april 2015

Bootcamp is heerlijk om fit te worden en spierkracht op te bouwen. Het enthousiasme waarmee de trainers voor de groep staan, zorgt ervoor dat de spirit versterkt wordt. De oefeningen tijdens de trainingen zijn erg divers. Dit zorgt voor goede motivatie binnen de groep.


Door Wendy op 24 april 2015

Bootcamp is superleuk om te doen. Je bent lekker buiten, het sporten in een groep is erg leuk en de trainers kunnen je heel goed motiveren om net dat laatste beetje te geven. De lessen zijn erg afwisselend en zowel conditioneel als qua kracht bouw je het snel op. Ik kan het iedereen aanraden die wat anders wil dan de ‘gewone’ sportschool.


Door Floor Mauritz op 27 april 2015

Sinds 3 jaar doe ik aan bootcamp bij het Prinsenbos in Naaldwijk. Lekker een uurtje trainen waarbij kracht en conditie met elkaar gecombineerd worden. Pluspunten vind ik de enthousiaste trainers, de differentiatie in niveau zodat iedereen uitgedaagd wordt, het buiten zijn en het feit dat je elke minuut bezig bent zodat je aan het einde van het uur enorm veel gedaan hebt en moe maar voldaan naar huis gaat.


Door Annemiek op 28 april 2015

Sinds ongeveer 4 jaar doe ik 2x per week aan Bootcamp. Het is heerlijk om buiten in bijv. Naaldwijk bij het Prinsenbos bezig te zijn met je conditie en het opbouwen van spierkracht. Bootcamp wordt gegeven door enthousiaste trainers die weten waar ze het over hebben. Wat ook zo makkelijk is, is dat er trainingen worden gegeven in Naaldwijk, Wateringen, Honselersdijk, De Lier en noem maar op. Altijd een locatie waar je terecht kunt!!


Door Silvia van Schie op 29 april 2015

Sinds 3 jaar doe ik bootcamp bij het Pinsenbos in Naaldwijk, het is een heerlijk sporten in de buitenlucht met enthousiaste trainers. Het fijne van bootcamteam is dat ze elke dag van de werkweek een locatie in het westland training geven. Het is echt een aanrader voor mensen die van fanatiek sporten houden in de buitenlucht.

Plaats een reactie


*