Page content

Wateringen

Bootcamp Team Wateringen heeft een zeer ruim aanbod van Bootcamp trainingen in Wateringen en omgeving! De trainingen worden gegeven door enthousiaste en inspirerende Personal Trainers die je helpen om Fit en Energiek te worden of te blijven. De trainingen zijn in groepen voor zowel mannen als vrouwen.

Bootcamp locaties in Wateringen.bootcamp-wateringen

In Wateringen worden wekelijks meerdere trainingen gegeven. De eerste training is altijd gratis, geef je nu op voor een gratis proefles!

Rooster Bootcamp Team Wateringen:

Dinsdag:
Wateringen Hofpark (for ladies) 19.00 uur: Richard de Ruijter
Wateringen Hofpark 20.10 uur: Richard de Ruijter

Donderdag:
Wateringen Hofpark 19:30 uur: Saskia Hamelink

Zaterdag:
Wateringen Hofpark 09.00 uur: Saskia Hamelink

Overige Bootcamp Team trainingen in de buurt van Wateringen:

Maandag:
Wollebrand Honselersdijk 19.00 uur: Richard de Ruijter
Wollebrand Honselersdijk 20.10 uur: Richard de Ruijter

Woensdag:
Wateringseveld 19.30 uur: Regilio Pinas

Vrijdag:
Wateringseveld 19.30 uur: Regilio Pinas

Tarieven Bootcamp team Wateringen

Ga je Bootcamp Team trainingen volgen dan maak je gebruik van een lidmaatschap of een strippenkaart. Na je eerste GRATIS PROEFLES kun je kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Lidmaatschappen
Met een lidmaatschap betaal je een vast tarief per maand. Een lidmaatschap is per kalendermaand opzegbaar.

Succes lidmaatschap: onbeperkt Bootcampen €39,95 per maand
Week lidmaatschap: 1 keer per week Bootcampen €24,95 per maand

Bootcamp Strippenkaarten

1 strip €11,50
5 strippen €50,00
10 strippen €85,00
20 strippen €160,00bootcamp-team-wateringen

Geldigheid strippen

Je strippen zijn maar liefst 365 dagen geldig! Je hebt dus 1 jaar lang de tijd om je strippen op te maken. In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op een eventuele verlenging.

Meer informatie over Bootcamp Team? Kijk dan op de website: www.bootcampteam.com

Comment Section

14 reacties op “Wateringen


Door Marina op 22 april 2015

Sinds kort doe ik mee met de bootcamp training in Wateringen. Pittige training met enthousiaste deelnemers en trainer Richard!


Door Richard op 22 april 2015

Super bedankt voor je reactie, tot volgende week bij de bootcamp in Wateringen!


Door linda op 22 april 2015

Weer begonnen met Bootcamp in Wateringen!! Heerlijk om een uurtje te sporten in de buitenlucht! Richard is erg enthousiast, en motiveert!


Door Richard op 15 mei 2015

Hoi Linda, super bedankt voor je leuke reactie! Zie ik je dinsdag weer bij de Bootcamp in Wateringen?


Door Diane op 22 april 2015

Al ruim 2,5 jaar bootcamp ik (bijna) elke dinsdag in ’t Hofpark in Wateringen.
En elke week word ik nog steeds uitgedaagd door onze enthousiaste trainer Richard!


Door Astrid op 22 april 2015

Ik bootcamp nu al 2 jaar bij Richard in Wateringen en ik vind het nog steeds erg leuk, ondanks dat het altijd pittige trainingen zijn maar door het enthousiasme van Richard blijf je altijd doorgaan. Hoop nog lang door te kunnen blijven trainen.


Door Sabrina op 22 april 2015

Sinds begin maart dit jaar doe ik mee met Bootcamp in Wateringen. Door een enthousiaste trainer zijn de pittige maar leuke trainingen goed vol te houden. Heerlijk om wekelijks zo te sporten!


Door Miranda op 23 april 2015

Al ruim twee jaar mag ik elke week een uurtje “buiten spelen” bij de Bootcamp in Wateringen. Super leuke en uitdagende trainingen waardoor je zelfs vergeet dat het niet altijd mooi weer is! Richard is altijd enthousiast en weet je te motiveren net dat beetje extra te geven. Top!


Door Daniëlle op 23 april 2015

Sinds eind februari doe ik weer mee met het enthousiaste Bootcamp team in Wateringen. Heerlijk een uurtje trainen in de buitenlucht met gezellige mensen en een zeer enthousiaste trainer, ben altijd weer blij als ik geweest ben. Wat ik prettig vind is dat je lekker je eigen tempo kan bepalen! Super!


Door Mirella op 23 april 2015

Altijd word ik weer uitgedaagd wat betreft me conditie en oefeningen bij de bootcamp training in Wateringen met een leuke groep en goede enthousiaste trainer!!:)


Door Mandy op 23 april 2015

Bootcamp is een onwijs leuke manier om fit te worden/blijven! Een uur lang knallen in de buitenlucht! Pittige trainingen, maar voor iedereen weggelegd. Met zo’n trainer als Richard is opgeven geen optie! Tot snel in Wateringen!


Door saskia op 24 april 2015

Ik bootcamp bijna een jaar nu in het hofpark in Wateringen. Hoewel ik veel sport is er altijd een uitdaging binnen de les, Richard motiveert en enthousiasmeert. Een top training met gezellige deelnemers.Tot snel!


Door linda op 26 april 2015

Ik bootcamp nu een jaartje bij Richard in wateringen. Ik ben even weg geweest maar ben nu weer top fit terug. Door Richard ben ik weer terug gekomen hij motiveert me en geeft me kracht om te sporten. Als ik thuis kom ben ik ZO blij dat ik geweest ben. Tot dinsdag!


Door Laudi op 4 mei 2015

Middels bootcampen bij het bootcampteam in Wateringen onder leiding van trainer Richard word ik elke week opnieuw weer uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. Het is een prima vorm van sporten in de buitenlucht en na een uur hard werken ga je geheel voldaan weer naar huis!!

Plaats een reactie


*