Page content

Westland

Bootcamp Team Westland heeft een zeer ruim aanbod van Bootcamp trainingen in het Westland! De trainingen worden gegeven door enthousiaste en inspirerende Personal Trainers die je helpen om Fit en Energiek te worden of te blijven. De trainingen zijn in groepen voor zowel mannen als vrouwen.

Bootcamp locaties in het Westlandbootcamp-westland

In het Westland worden wekelijks meerdere trainingen gegeven. De eerste training is altijd gratis, geef je nu op voor een gratis proefles!

Rooster Bootcamp Team Westland:

Maandag:
Wollebrand Honselersdijk 19.00 uur: Richard de Ruijter
Wollebrand Honselersdijk 20.10 uur: Richard de Ruijter

Dinsdag:
Wateringen Hofpark (for ladies) 19.00 uur: Richard de Ruijter
Wateringen Hofpark 20.10 uur: Richard de Ruijter
De Lier, Lierhout 20.00 uur: Saskia Hamelink

Woensdag:
’s Gravenzande Staelduinsebos 19.30 uur: Miranda de Hart
Monster strand, 19.30 uur: Marco Hoogendijk

Donderdag:
Prinsebos 19.00 uur: Richard de Ruijter
Wateringen Hofpark 19:30 uur: Saskia Hamelink
Prinsebos 20.10 uur: Richard de Ruijter

Zaterdag:
Wateringen Hofpark 09.00 uur: Saskia Hamelink

Tarieven Bootcamp team Westland
Ga je Bootcamp Team trainingen volgen dan maak je gebruik van een lidmaatschap of een strippenkaart. Na je eerste GRATIS PROEFLES kun je kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Lidmaatschappen
Met een lidmaatschap betaal je een vast tarief per maand. Een lidmaatschap is per kalendermaand opzegbaar.

Succes lidmaatschap: onbeperkt Bootcampen €39,95 per maand
Week lidmaatschap: 1 keer per week Bootcampen €24,95 per maand

Bootcamp Strippenkaarten

1 strip €11,50
5 strippen €50,00
10 strippen €85,00
20 strippen €160,00bootcamp-team-westland

Geldigheid strippen

Je strippen zijn maar liefst 365 dagen geldig! Je hebt dus 1 jaar lang de tijd om je strippen op te maken. In geval van langdurige ziekte, blessures, zwangerschap of langdurig verblijf in het buitenland kan er een beroep worden gedaan op een eventuele verlenging.

Meer informatie over Bootcamp Team? Kijk dan op de website: www.bootcampteam.com

Comment Section

3 reacties op “Westland


Door Annemiek op 5 mei 2015

Bootcamp bij Bootcampteam.com is super leuk. Lekker buiten sporten. Je doet wat aan je conditie en ook spierkracht wordt opgebouwd. Wat voor weet het ook is, de training gaat altijd door. Op meerder locaties in het Westland kun je terecht. Zo is er elke dag wel een training ergens in het Westland bijv. Naaldwijk, Wateringen, De Lier, Honselersdijk etc. Bootcamp in Westland: echt een aanrader.


Door Marlène op 6 mei 2015

Bootcamp Team biedt Bootcamp aan op alle mogelijke tijdstippen en dagen in de week. Met een drukke baan en onregelmatige werktijden is een wekelijkse, vaste sportavond lastig in te plannen. Doordat er in het Westland op diverse locaties Bootcamp wordt gegeven, op verschillende dagen, is het altijd mogelijk ergens aan te sluiten. Wekelijks rij ik naar Honselersdijk, De Lier, Naaldwijk of Wateringen. Ideaal en ook lekker divers omdat op iedere locatie weer een andere trainer staat. Een mooi (en vooral sportief) concept met veel mogelijkheden. Bootcamp Team is voor mij perfect!


Door Irene op 12 mei 2015

Inmiddels ben ik al een aantal jaar trouwe fan van de Bootcamp trainingen in het Westland en Den Haag. Ik ben destijds begonnen met nul conditie en kracht, maar laat dat absoluut geen reden zijn om je tegen te houden! Je kunt namelijk alle oefeningen op je eigen niveau uitvoeren. Doordat je de locatie, het tijdstip, het type training en de trainer steeds opnieuw kunt kiezen, blijven de workouts afwisselend en blijf je gemotiveerd om te gaan. Je komt altijd met een voldaan gevoel thuis. Samen met de positieve sfeer die er op de trainingen hangt en de aanmoedigingen die je van de trainer en je teamgenoten ontvangt, zou ik Bootcamp Team voor geen goud meer willen missen!

Plaats een reactie


*