Page content

Club Vit Lid van de Week: Annelies van Noord*

Club Vit Lid van de Week: Annelies van Noord*

Samen met Bloembinderij Calendula benoemen wij iedere week het Club Vit lid van de week. Deze week is Annelies van Noord de gelukkige die een boeket bloemen in ontvangst heeft genomen.

Hoe ben je bij Club Vit terecht gekomen?
Via mijn vriendin Gerna ben ik bij Club Vit terecht gekomen. Zij was heel enthousiast over Club Vit.
Ik vind het heel leuk om met een maatje te sporten. Daarbij was ik toe om lekker te gaan sporten. Heb een hele tijd niets aan sport gedaan. Ik wil mij graag weer fitter voelen en lekker in mijn vel.*

Kom je altijd met Gerna sporten of bezoek je Club Vit ook wel om alleen te sporten?
Zeker kom ik ook alleen naar Club Vit als mijn sportmaatje niet kan. Het voordeel van samen sporten is de gezelligheid en het motiveren van elkaar.
Voor mijzelf werkt een vast ritme, vaste dagen om te sporten goed.*

Wat vind je de kracht van Club Vit?
De kleinschaligheid vind ik erg prettig aan Club Vit. Er is geen harde muziek aanwezig en je sport tussen fijne mede sporters.
Daarnaast vind ik de persoonlijkheid van de trainers en de persoonlijke adviezen ook erg prettig.

Hoe ervaar je de verschillende soorten trainingen die Club Vit aanbiedt? (Denk hierbij aan de groepstrainingen, de Workout Of the Week en de boekenkast trainingen)
De groepstrainingen behoren wel tot mijn favoriete training.
Ik start altijd met de circuit ronde, dat is de basis die ik steeds iets zwaarder probeer te pakken. Leuk vind ik het om de progressie te zien en te ervaren. Je wordt sterker en voelt dit ook.*

Wie vind jij welke doelgroep er past binnen Club Vit?
Club Vit is voor jong en oud. De trainers kunnen de leden super om zijn/haar niveau begeleiden* en evt. uitdagen*. Er wordt erg goed gelet op techniek*.
Een aanrader dus.

 

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Comment Section

0 reacties op “Club Vit Lid van de Week: Annelies van Noord*

Plaats een reactie


*