24 augustus 2015 

Club Vit Lid van de Week: Gerna Beldsnijder*

Samen met Bloembinderij Calendula benoemen wij iedere week het Club Vit lid van de week. Deze week is Gerna de gelukkige die een boeket bloemen in ontvangst heeft genomen.

Leuk dat je bij Club Vit traint. Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Via een ander Club Vit lid die erg te spreken is over jullie.
Wat is belangrijk vind is de persoonlijke aandacht door trainers. Dit is bij jullie aanwezig. Daarnaast zie je geen glamour of hele grote gespierde mannen voor spiegels trainen.
Ik ben gestart met fitness naast mijn tennis wat ik beoefen, omdat ik opzoek was naar meer beweging. Ik ben van baan verandert waardoor ik meer in de auto zit.*

Bezoek je Club Vit alleen of kom je met een sportmaatje?

Ik ken veel tennisvriendinnetjes die bij Club Vit sporten. Wij sporten vaste prik op de maandag en woensdag in de avond en op zaterdag ochtend. Sportmaatjes zijn fijn vanwege de stimulans om te gaan en de gezelligheid natuurlijk.

Wat vind je de kracht van Club Vit?

De persoonlijke aandacht vind ik er fijn. Je wordt gecorrigeerd op houding mocht dit nodig zijn en gestimuleerd het optimale uit je training te halen. Ook vind ik het knap dat de trainers elk clublid bij naam kent.*

Hoe ervaar je de verschillende soorten training die Club Vit naast de circuit ronde aanbiedt?

De trainingen die je naast je ronde kunt uitvoeren zijn de Workout Of the Week, de boekenkast trainingen en de groepstrainingen. Hiervan doe ik altijd de groepstraining mee. De trainers jutten je lekker op, wat ik fijn vind. Daarnaast zijn het altijd hele uitdagende oefeningen.*

Voor wie zou je Club Vit aanraden?

Jong en oud is bij Club Vit welkom. Of je nu gewicht wilt verliezen (wat mij is gelukt), spiermassa wilt kweken of wilt herstellen van een blessure…de trainers weten er raadt mee.*

 

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down