9 september 2015 

Club Vit Lid van de Week: Roel Westgeest*

Samen met Bloembinderij Calendula benoemen wij iedere week het Club Vit lid van de week. Deze week is Roel de gelukkige die een boeket bloemen in ontvangst heeft genomen.

Leuk dat je bij Club Vit sport Roel! Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
Op aanraden van de huisarts, Dineke Sonneberg, ben ik bij Club Vit terecht gekomen. Ik wilde graag mijn conditie op peil houden. Vooral in de winter vind ik het fijn om in een fitnessclub aan mijn conditie te werken en mijn spieren sterk te houden. Zodra de zon schijnt pak ik mijn racefiets om buiten een stuk te fietsen.*

Welke resultaten heb je tot nu toe al behaald sinds je sport bij Club Vit?
Sinds dat ik hier sport heb ik progressie geboekt in mijn uithoudingsvermogen. Dit merk ik vooral als ik een stuk buiten ga fietsen op mijn racefiets. Daarnaast merk ik aan mijn spieren dat ik ook sterker ben geworden, wat fijn voelt.*

Wat ervaar jij als de kracht van Club Vit?
Wekelijks kom ik naar de club. Wat mij aanspreekt aan de club is de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht. De trainers staan altijd voor je klaar om je te helpen op het gebied van sport en voeding. Daarnaast vind ik het item ‘Club Vit lid van de week’ een mooi voorbeeld van uniek.*

Op welke manier daag jij jezelf uit tijdens je fitness ronde?
De ronde aflopen is wat ik doe. De oefeningen wil ik voor mijzelf steeds zwaarder maken. Daarnaast pak ik de spinningbike om mijn kilometers te fietsen.*

 

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down