Page content

Club Vit lid van de week Monique (8 maanden zwanger)*

Club Vit lid van de week Monique (8 maanden zwanger)*

Samen met Bloembinderij Calendula benoemen wij iedere week het Club Vit lid van de week. Deze week is Monique de gelukkige die een boeket bloemen in ontvangst heeft genomen.

Je bent een bijzonder lid, zeker omdat je zwanger bent. Hoeveel weken heb je nog te gaan tot de bevalling?

Nu nog 3 weken.

Hoe lang ben je al Club Vit lid?

In totaal ben ik al 3 jaar met plezier lid bij Club Vit, met een tussenpauze van 2 jaar in het buitenland. Hierbij heb ik de oefeningen die ik heb geleerd bij Club Vit en bij Bootcamp Team toegepast in het buitenland om in shape te blijven.*

Volg je bij Club Vit een speciaal programma nu je zwanger bent?

Ik volg inderdaad een speciaal programma, het Mama Shape programma. Ik ben hiermee gestart toen ik 2 maanden zwanger was.
De stap naar Club Vit heb ik toen gezet omdat het voor mij heel geruststellend werkt als je weet dat je oefeningen krijgt van de trainers die specifiek gebaseerd zijn om zwangere dames.
Het is dus heel verantwoord, je voelt je er goed bij en je lichaam wordt sterker op de plekken waar het lichaam het heel zwaar heeft. Denk hierbij aan de bekken, onderrug, schuine buikspieren.
De trainers staan graag klaar om je te helpen aan een sterker lichaam ter voorbereiding op de bevalling.*

Waar ligt de kracht van het Mama Shape Programma en waar ligt de focus op bij de trainers?

De trainers stellen je op je gemak. Bij mij is het mijn eerste zwangerschap. Heel spannend hoe het hele proces verloopt en hoe je lichaam verandert. De trainers van Club Vit geven je geen rechte buikspieroefeningen maar alleen schuine buikspieroefeningen. Mede om je onderrug ook sterker te maken.*
We werken veel met de Stabiliteitsbal. Dit is een grote bal waar we veel beenspieroefeningen mee trainen, maar ook bekkeninstabiliteit en balans.
De oefeningen zijn niet te uitdagend en helemaal op jouw kunnen aangepast.*

Kortom: een echte aanrader.

Ervaar je Club Vit en het Mama Shape Programma als een meerwaarde voor jezelf?

Zeker weten! Ik vind Club Vit een hele gezellige en warme fitness club, waarbij de trainers heel professioneel te werk gaan.* 

Zou je Club Vit aanbevelen bij dames die net zwanger zijn of al een tijdje zwanger zijn?

Absoluut! Het maakt helemaal niet uit of je net zwanger bent, een paar maanden zwanger of tegen het einde van je zwangerschap aanloopt. De trainers staan altijd voor je klaar.
Daarbij is het Mama Shape Programma er ook voor om je na de bevalling weer back in shape te krijgen.*

 

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

 

Comment Section

0 reacties op “Club Vit lid van de week Monique (8 maanden zwanger)*

Plaats een reactie


*