arrow_drop_up arrow_drop_down
14 februari 2016 

Even voorstellen!

Welkom Manja!
Wat leuk dat jij ons team komt versterken als trainster.

Even voorstellen:
Hallo, ik ben Manja. Een positieve dame van 19 jaar. Ik woon in Den Haag met 2 vriendinnen die ik ken van school. Met mijn ouders woonde ik in Monster (Westland) samen met mijn broer en labrador Twister. Ik ben echt een stadsmens, dus woon heerlijk in Den Haag.

Welke dagen ben je te vinden bij Club Vit?
De vrijdagmiddag werk ik van 16.00u tot 20.00u en de zaterdagochtend werk ik van 08.30u tot 12.30u.

Naast het werken bij Club Vit volg ik de opleiding HTV (handhaving, toezicht en veiligheid). Ik zou graag de veiligheidssector in willen na mijn opleiding. Denk hierbij bijv. aan de Politie of Douane.
In mijn vrije tijd fitness ik veel. Ik vind het heerlijk om fysiek bezig te zijn met sporten. Hier kwam ik echt achter toen ik had besloten te trainen met een Personal Trainer. Ik vind het een erg fijne manier van trainen. Je merkt dan pas hoe prettig het is om een motiverende trainer naast je te hebben die ervoor zorgt dat je net een stapje verder gaat. Daarnaast leer je ook heel bewust trainen.
Op mijn opleiding wordt er ook veel aandacht besteed aan sport. Denk hierbij aan zwemmen, zelfverdediging en hardlopen.

Hoe ziet jouw week er globaal uit?
Ik zit 5 dagen per week op school. Als ik geen school heb, dan ben ik te vinden in de sportschool. Ook vind ik het fijn om buiten te sporten.
Daarnaast volg ik motorrijlessen. In het weekend ben ik vaak bij vrienden te vinden.

Wat lijkt jou leuk aan het werken bij Club Vit?
Club Vit is een bedrijf waar je leden je kennis kunt geven op het gebied van bewegen. Daarnaast is er ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Ik kijk ernaar uit clubleden te leren kennen, motiveren en uit te dagen. De meeste mensen kunnen meer dan ze denken als het gaat om het uitdagen van hun lichaam.

Wat kunnen de leden van jou verwachten?
De leden kunnen mijn aandacht verwachten. Ik sta klaar om ze te helpen, motiveren en natuurlijk lekker te laten zweten ;-)

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies