arrow_drop_up arrow_drop_down
8 september 2020 

Even voorstellen, nieuwe Club Vit trainster!

Ik ben Patou Vellekoop (22 jaar) en ben een geboren en getogen Hagenees!
Ik omschrijf mijzelf als een sportieve, enthousiaste student die bewegingswetenschappen studeert in Amsterdam.

Wat ik heel gaaf vind aan Amsterdam is dat de stad zo divers is. Amsterdam Oost is heel anders dan West bijvoorbeeld. Je hebt er alles qua sport, restaurants en entertainment. Ook heb je er stiekem toch best veel groen. Ik ben graag te vinden in parken en geef daar ook hardlooptrainingen.
Zelf vind ik het lopen van marathons en trail running fantastisch. Ik breng mijn passie en energie graag over op anderen. Zo ben ik gestart met een beginnersgroep die niet aan een vereniging gebonden wilden zijn. Nu draai ik beginners tot en met gevorderden en organiseer ik ook hardloopwedstrijden. Ik krijg hier enorm veel energie van. De lopers dagen elkaar ook uit via Strava wat ik echt leuk vind!

En waar ik ook heel blij van word zijn planten. Op mijn kamer in Amsterdam heb ik wel 31 planten staan 😊 Het lijkt er wel een jungle en geniet van de groei van elk plantje.

Maar de best place on earth blijft toch wel Den Haag.
In de weekenden ben ik hier te vinden en loop ik hard, wandel ik graag en surf ik. Ik hou echt van het strand!
Mijn ouders hebben een pup, een Ridgeback, waar ik mega dol op ben. Het is de trouwste viervoeter ever.

 

Hoe ziet jouw week er globaal uit?

De maandagochtend start ik bij Club Vit. Na mijn dienst vertrek ik naar Amsterdam voor mijn stage.
Ik studeer dit jaar af en start mijn stage bij de hockeybond als inspanningsfysioloog.
Dit doe ik 2 dagen per week, waarbij ik vragen vanuit de coaches behandel/ beantwoord en ga aan de slag met de spelers. Hierbij kun je denken aan metingen van vetpercentage, hartslag, maar ook reactie en wendbaarheid op het veld komen hierbij aan bod.

De dinsdag- en donderdagavond geef ik hardlooptraining en vul de rest van de week met het schrijven van mijn scriptie en onderzoek.

De vrijdagavond en zaterdagochtend sta ik weer klaar voor de leden van Club Vit.


Wat kunnen de leden van jou als trainster verwachten?

Veel gezelligheid! Daarnaast een luisterend oor, ben heel behulpzaam en vind alles interessant.

Vraag maar raak, ik hou ervan! En wat ik niet weet zoek ik op zodat ik het wel weet.


Tot slot

Have fun als je traint met mij op de vloer! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en jullie nog beter te maken op het gebied van voeding en bewegen.

Als er hardloop fanaten zijn die het gaaf zouden vinden een beachrun te lopen…..ik organiseer deze graag, dus laat maar weten!

Tot snel bij Club Vit

Mirella Vorstman
Door

Mirella Vorstman

op 10 September 2020

Zo’n positieve sportieve dame Patou!!!

Jerry
Door

Jerry

op 10 September 2020

Hi Patou, gefeliciteerd ïk ben heel erg trots op je. Hëel veel geluk hé Lieve groetjes

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies