01 juni 2021 

Even voorstellen, nieuwe trainer Matthew de Raaij

Lieve leden van Club Vit. Mag ik jullie voorstellen aan de enthousiaste nieuwe trainer Matthew de Raaij. Deze geboren Rotterdammer is 19 jaar en woont al sinds hij het zich kan herinneren in Den Haag.

Hij vindt Den Haag een hele fijne stad, doordat alles zo lekker compact is. Je bent dichtbij de stad, maar ook het strand, het bos, werk en vrienden zit je zo.
Sinds een maand woont hij op zichzelf in Rijswijk en dit bevalt hem prima.

De internationale studie Rechten is waar Matthew het grootste deel van zijn week mee vult. In september a.s. gaat hij zijn 3e jaar in.
Een passie van hem is fitness waar hij graag zijn tijd mee vult naast zijn studie en bijbaan.

Wat hij zo fijn vindt aan fitness is het ontdekken van je kracht op zowel fysiek als mentaal vlak ligt. Met een trainingsmaatje probeert hij elke keer weer het uiterste uit zichzelf te halen.

Wat hem leuk lijkt aan het werken bij Club Vit is het kletsen met clubleden en tegelijk zorgen dat iedereen veilig en verantwoord beweegt.
Fitness is zijn passie en hij wilt graag het ‘vuurtje’, zoals hij het omschrijft, overbrengen.

Daarnaast is hij heel leergierig en wilt zijn kennis nog meer vergroten als het gaat om de vaardigheden die een toptrainer beschikt. Het lijkt hem fantastisch om zich te mogen ontwikkelen tot personal trainer.

Matthew is op de vrijdagochtend te vinden bij Club Vit op de vloer en in de toekomst zal hij ook groepstrainingen gaan verzorgen.

Hij kijkt ernaar uit om jullie lieve leden te ontmoeten: ‘Ik ben er klaar voor en heb er enorm veel zin in!’

Reactie plaatsen