09 juni 2021 

Even voorstellen, trainer Isabel!

Lieve leden van Club Vit, 

Wij hebben weer leuk nieuws, want we hebben nog een nieuwe trainer voor jullie klaarstaan!

Mag ik jullie voorstellen aan Isabel, geboren en getogen in Vlaardingen. Isabel is 20 jaar en is 2e – jaar student fysiotherapie in Rotterdam. In haar vrije tijd is ze lekker aan het boksen en fitnessen en heeft zij het druk met de studie. Gelukkig heeft zij ook nog genoeg tijd voor gezelligheid, want ze omschrijft zichzelf ook als een echt gezelligheidsdier! Lekker een terrasje pakken met vriendinnen en wandelen met de honden door het bos.

 

Wanneer gaan jullie Isabel zien?

Isabel is elke week op maandagavond en zaterdagochtend bij Club Vit te vinden. Ze staat dan op de vloer. Dus ook voor vragen over het lichaam of blessures, kan je altijd bij Isabel terecht! 

 

Wat kunnen jullie verwachten van Isabel?

Ten eerste is Isabel super spontaan, open en enthousiast. Ze werkt graag met mensen, dus dat komt goed uit! Ze is doelgericht en vindt het fijn om jullie te kunnen helpen in het behalen van jullie doelen. Daarnaast wil zij ook echt een aanspreekpunt voor jullie zijn. Dus loop je ergens vast, heb je een vraag of ben je gewoon toe aan een gezellig praatje, dan mag je gewoon op haar afstappen. Dat vindt Isabel ook alleen maar leuk!

 

Wat Isabel nog graag tegen jullie zeggen?

Isabel kijkt er super erg naar uit en wil jullie heel graag helpen en begeleiden! En blijf vooral lekker sporten! 

Reactie plaatsen