18 mei 2021 

Even voorstellen, trainer Jamie van Nievelt

Lieve Leden van Club Vit,
Mag ik jullie voorstellen aan onze nieuwe super enthousiaste trainster Jamie!


Jamie is 22 jaar en woont sinds een tijdje in Den Haag. Hiervoor heeft ze al heel wat woonplekken gehad. Van ´t Gooi naar Aalsmeer, naar Amsterdam en nu hier, de mooiste stad aan het strand.
Sporten is echt haar passie. Het is haar hobby en haar werk. Naast dat ze hier bij Club Vit de trainingen gaat verzorgen, is zij ook nog student fysiotherapie in Leiden. Verder sport ze zelf veel en vindt zij ongeveer alle sporten leuk. Klimmen, tennis en vooral alle sporten die met water te maken hebben!
Jamie is naast heel sportief, ook nog eens heel creatief. Ze houdt van klussen, dingen maken en inrichten. Dus ook voor het inrichten van je huis, kan je bij Jamie terecht!
Welke dagen gaan jullie Jamie zien?
Jamie start op de donderdag en zaterdag. Ze zal zowel te zien zijn in de club, als buiten bij de groepstrainingen.
Wat kunnen jullie verwachten?
Een super enthousiaste trainster! Ze vindt het leuk om samen met jullie naar jullie persoonlijke doelen te trainen. Ze kan super goed motiveren en vindt het dan ook belangrijk om te zorgen dat het met jullie motivatie goed zit! Motivatie om weer te beginnen straks in de sportschool, maar ook zeker om het door te zetten. Daarnaast vindt zij plezier in bewegen heel belangrijk. Je sport niet alleen omdat het goed is voor je lichaam, maar ook omdat het gewoon gezellig is om sociaal contact met anderen te hebben. Nu misschien nog wel belangrijker dan ooit!
Wil jij de leden nog iets meegeven?
Ga door met sporten, juist nu! Dus blijf lekker groepstrainingen doen en kom weer naar de sportschool! Dan helpt Jamie met het laatste duwtje wat je nog nodig hebt!

Reactie plaatsen