Page content

Fitness Club Den Haag

Club Vit is een Fitness Club in Den Haag voor alle leeftijdsgroepen die op een leuke en verantwoorde manier willen werken aan hun gezondheid, lichamelijke klachten of controle van het lichaamsgewicht.*

De persoonlijke Fitness Club van Den Haag

Door de kleinschalige opzet is de Club Vit studio een prettige omgeving voor iedereen die zich niet thuis voelt in een grote sportschool. Dit omdat dit vaak gepaard gaat met harde muziek, zien en gezien worden en andere facetten die een drempel voor mensen creëren.

Bij Club Vit werken Personal Trainers die je graag willen helpen om je persoonlijke doel te realiseren.

In een gezellige omgeving op weg naar een gezondere levensstijl

De bewegingsstudio Club Vit is een bewegingsprogramma wat bestaat uit een circuit van 10 krachtcircuittoestellen en een zestal cardiotoestellen. De spieren worden hierdoor verstevigd en de conditie verbeterd. Op een leuke manier en in uw eigen tempo!*

Specialisaties Fitness Studio: Club Vit Den Haag

Club Vit heeft veel te bieden voor haar leden.

fitness-club-den-haagGroepstraining
De trainers bij Club Vit bieden groeplessen aan (geen vaste tijden), waarbij de leden een 4-of 5tal functionele oefeningen krijgt die zij elk 1 minuut lang moeten uitvoeren. Een korte, intensieve workout voor iedereen die uitgedaagd wilt worden.

WOW training (workout of the week)
Elke week wordt er een nieuwe WOW op het bord geschreven die je uit kunt voeren. Hclub-vit-den-haag-fitness-ruimteet gaat hierbij om een aantal oefeningen die je zo snel mogelijk uit moet voeren of zoveel mogelijk herhalingen moet maken binnen een bepaalde tijd.
Je score kun je noteren op het bord als je dit wilt en zo kun je de strijd aangaan tegen andere clubleden.

Oefeningen van de maand
Elke maand krijgen de leden 2 functionele oefeningen van de trainers die ze de hele maand kunnen oefenen als zij dit willen. Het is altijd een oefening voor de beenspieren en een oefening voor de buikspieren. Kijk hier de laatste oefeningen van de maand.

Personal training/ duo training
Je kunt ook kiezen om met een personal trainer aan de slag te gaan en samen jouw doel gaan behalen. Wil je graag samen met iemand trainen, dan kan dit in de vorm van duo training.

Wat zeggen leden over Club Vit?

Wil je weten wat onze Club Vit leden over ons zeggen, lees dan de interviews met onze Club Vit leden.

Maak gratis kennis met de gezelligste Fitness Club van Den Haag

Bent u benieuwd of Club Vit bij u past? Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

proefles-club-vit-fitness-den-haag

 

* Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.