arrow_drop_up arrow_drop_down
23 januari 2020 

Even voorstellen, nieuwe trainster Club Vit!

Hi, ik ben Debbie (32 jaar) en woon samen met mijn vriend in Den Haag sinds 4 maanden.

Mijn vriend heb ik leren kennen in de sportschool. Zijn eerst trainingsmaatjes geworden en nu zijn we een setje.
Ben erg sportief en creatief. Het creatieve kan ik uiten in mijn werk als kapster. Voorheen maakte ik ook kinderlampen en schilderijen. Heerlijk om even helemaal nergens aan te denken en helemaal op te gaan in het graffiti spuiten en verf gooien tegen doeken, want ja…zo maak ik mijn schilderijen
😉

Daarnaast geeft ik bootcamp bij Bootcamp Team waar ik enorm van geniet. Heel gaaf vind ik het daarom ook om nog 3 dagdelen in de week bij Club Vit te mogen werken.

In het weekend vind ik het heerlijk om heerlijk uitgebreid te koken en het liefst met zoveel mogelijk vrienden en familie om mij heen. Daar kan ik zo van genieten.
Verder lekker sporten. Hierbij denkend aan fietsen door de duinen, fitnessen, wandelen, etc.

Graag willen we nog een hondje, dus dan komt uitlaten van het hondje er ook nog bij.

Ben dus graag lekker sportief en onder de mensen en kijk ernaar uit jullie leden van Club Vit te ontmoeten.

 

Hoe ziet jouw week er globaal uit?

Ik vind het heerlijk om mijn week sportend te starten. Ga naar de sportschool en ben samen met mijn vriend. S’middags ben ik te vinden bij Club Vit om er voor jullie te zijn.

Dinsdagochtend start ik bij Club Vit en geef s avonds bootcamp.

De rest van de week ben ik kapster bij @Uzz waar ik ook veel plezier uit haal. Er zijn vast klanten die ik bij Club Vit weer tegen zal komen.

Zaterdagmiddag als ik klaar ben met knippen, begint het weekend en vul ik dit graag met leuke dingen. Lekker uit eten of heerlijk koken, met vrienden spelletjes spelen of gewoon met zijn 2tjes relaxen.

 

Welke dagen ben je te vinden bij Club Vit?

De maandagavond van 16.00u-21.00u en de dinsdagochtend van 08.30-12.00u. En binnenkort zal er ook een 3e dienst bijkomen.

 

Wat lijkt jou leuk aan het werken bij Club Vit?

Ik heb al ervaren dat de sfeer heel prettig is. Een huiselijke sfeer wat mij erg aanspreekt. Het idee dat ik hier heel veel kan leren maakt mij enthousiast en ik kijk ernaar uit om mijzelf steeds beter te maken op het gebied van fitness en die kennis met jullie te delen.

 

Wat kunnen mensen van jou als trainer verwachten?

Ik ben een enthousiast en positief persoon en wil jullie graag een goed gevoel geven. Sporten en met een heerlijk gevoel de club verlaten. Ik luister graag en klets ook graag 😉

Kortom, ik heb er heel veel zin in!

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies