Tarieven en Lidmaatschappen Club Vit

Met alle lidmaatschappen van Club Vit kunt u onbeperkt gebruik maken van ons 30 minuten fitness circuit De beste manier om een goede indruk te krijgen van Club Vit is door een afspraak te maken voor een gratis proefles.

Lidmaatschappen

Met alle lidmaatschappen van Club Vit kunt u onbeperkt gebruik maken van ons 30 minuten fitness circuit De beste manier om een goede indruk te krijgen van Club Vit is door een afspraak te maken voor een gratis proefles.


Flexibel lidmaatschap:

U wilt een lidmaatschap voor korte termijn. Een lidmaatschap dat u, na 3 maanden, maandelijks kunt stoppen. U weet niet zeker of u het sporten volhoudt of u wilt nog even snel die kilootjes kwijt voor de vakantie. Het flex lidmaatschap is er voor u. U kunt het flex lidmaatschap na 3 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.*


Resultaat lidmaatschap:

Zoals veel mensen bent u er ook van overtuigd dat sporten een belangrijk deel uit maakt van uw gezondheid. Als u ervoor gaat dan gaat u er 100% voor. U profiteert van de voordelen van een 12 maanden lidmaatschap. Dit lidmaatschap kunt u na 12 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.


Succes lidmaatschap:

Een sportief en gezonde levensstijl is voor u een keuze. Een lidmaatschap bij Club Vit is niet weg te denken uit uw leven. U weet dat regelmaat in uw leven belangrijk is, zeker als het om sporten gaat. Met het Succes lidmaatschap sport u voor de laagste prijs. Dit lidmaatschap kunt u na 24 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.


Tarieven lidmaatschappen Club Vit:

Flexibel lidmaatschap:    €54,95 per maand

Resultaat lidmaatschap: €49,95 per maand

Succes lidmaatschap:     €44,95 per maand


Eenmalige administratie bijdrage:    €24,95 euro

Lidmaatschappen

Flexibel lidmaatschap:

U wilt een lidmaatschap voor korte termijn. Een lidmaatschap dat u, na 3 maanden, maandelijks kunt stoppen. U weet niet zeker of u het sporten volhoudt of u wilt nog even snel die kilootjes kwijt voor de vakantie.


Het flex lidmaatschap is er voor u. U kunt het flex lidmaatschap na 3 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.*

Resultaat lidmaatschap:

Zoals veel mensen bent u er ook van overtuigd dat sporten een belangrijk deel uit maakt van uw gezondheid. Als u ervoor gaat dan gaat u er 100% voor.


U profiteert van de voordelen van een 12 maanden lidmaatschap. Dit lidmaatschap kunt u na 12 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Succes lidmaatschap:

Een sportief en gezonde levensstijl is voor u een keuze. Een lidmaatschap bij Club Vit is niet weg te denken uit uw leven. U weet dat regelmaat in uw leven belangrijk is, zeker als het om sporten gaat.


Met het Succes lidmaatschap sport u voor de laagste prijs. Dit lidmaatschap kunt u na 24 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Start met sporten bij Club Vit!

Maak gratis kennis met Fitness Club van Den Haag. Bent u benieuwd of Club Vit bij u past? Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
* Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.
arrow_drop_up arrow_drop_down