Fitness Club Den Haag

Club Vit is een Fitness Club in Den Haag voor alle leeftijdsgroepen die op een leuke en verantwoorde manier willen werken aan hun gezondheid, lichamelijke klachten of controle van het lichaamsgewicht.*

De persoonlijke Fitness Club van Den Haag

Door de kleinschalige opzet is de Club Vit studio een prettige omgeving voor iedereen die zich niet thuis voelt in een grote sportschool. Dit omdat dit vaak gepaard gaat met harde muziek, zien en gezien worden en andere facetten die een drempel voor mensen creëren.


In een gezellige omgeving op weg naar een gezondere levensstijl


De bewegingsstudio Club Vit is een bewegingsprogramma wat bestaat uit een circuit van 10 krachtcircuittoestellen en een zestal cardiotoestellen. De spieren worden hierdoor verstevigd en de conditie verbeterd. Op een leuke manier en in uw eigen tempo!*

Personal training bij Club Vit

Je kunt ook kiezen om met een personal trainer aan de slag te gaan en samen jouw doel te behalen. Wil je samen met iemand trainen, dan kan dit in de vorm van duo training.

Specialisaties Fitness Studio: Club Vit Den Haag

Groepstraining

De trainers bij Club Vit bieden groepslessen aan (geen vaste tijden), waarbij de leden een 4-of 5tal functionele oefeningen krijgt die zij elk 1 minuut lang moeten uitvoeren. Een korte, intensieve workout voor iedereen die uitgedaagd wilt worden.

WOW (workout of the week)

Elke week hebben we een nieuwe WOW. Het gaat hierbij om een aantal oefeningen die je zo snel of zoveel mogelijk moet uitvoeren. Je score kun je noteren op het bord (als je dit wil) om zo de strijd aan te gaan met andere clubleden.

Oefeningen van de maand

Elke maand krijgen de leden 2 functionele oefeningen van de trainers die ze de hele maand kunnen oefenen als zij dit willen. Het is altijd een oefening voor de beenspieren en een oefening voor de buikspieren.

Maak gratis kennis met onze gezellige Fitness Club in Den Haag

Bent u benieuwd of Club Vit bij u past? Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

* Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

arrow_drop_up arrow_drop_down