Page content

Over Club Vit

Maak gratis kennis met Fitness Club van Den Haag. Bent u benieuwd of Club Vit bij u past? Vul nu het contact formulier in. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Wat zeggen leden over Club Vit?
Wil je weten wat onze Club Vit leden over ons zeggen, lees dan de interviews met onze Club Vit leden.

Tarieven en Lidmaatschappen Club Vit

Met alle lidmaatschappen van Club Vit kunt u onbeperkt gebruik maken van ons 30 minuten fitness circuit De beste manier om een goede indruk te krijgen van Club Vit is door een afspraak te maken voor een gratis proefles.

Flexibel lidmaatschap:

U wilt een lidmaatschap voor korte termijn. Een lidmaatschap dat u, na 3 maanden, maandelijks kunt stoppen. U weet niet zeker of u het sporten volhoudt of u wilt nog even snel die kilootjes kwijt voor de vakantie. Het flex lidmaatschap is er voor u. U kunt het flex lidmaatschap na 3 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalender maand.*

Resultaat lidmaatschap:

Zoals veel mensen bent u er ook van overtuigd dat sporten een belangrijk deel uit maakt van uw gezondheid. Als u ervoor gaat dan gaat u er 100% voor. U profiteert van de voordelen van een 12 maanden lidmaatschap. Dit lidmaatschap kunt u na 12 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalender maand.

Succes lidmaatschap:

Een sportief en gezonde levenstijl is voor u een keuze. Een lidmaatschap bij Club Vit is niet weg te denken uit uw leven. U weet dat regelmaat in uw leven belangrijk is, zeker als het om sporten gaat. Met het Succes lidmaatschap sport u voor de laagste prijs. Dit lidmaatschap kunt u na 24 maanden maandelijks stoppen, met een opzegtermijn van 1 kalender maand.

Tarieven lidmaatschappen Club Vit:

Flex lidmaatschap: 54,95 per maand
Resultaat lidmaatschap: 49,95 per maand
Succes lidmaatschap: 44,95 per maand
Administratie bijdrage: 24,95 euro

proefles-club-vit-fitness-den-haag

* Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.