Page content

Personal Trainer Den Haag

Personal Training is de manier om snel je doelstellingen te behalen*. Bij Club Vit staan onze personal trainers klaar om met jou aan de slag te gaan.personal-trainer-den-haag-club-vit

Het voordeel om met een Personal Trainer te sporten:

Veel mensen zien tegenwoordig het voordeel in van een Personal Trainer. De vraag naar een Personal Trainer is dan ook groot bij Club Vit Den Haag. Een Personal Trainer is je coach en motivator tegelijk. Hij of zij is niet alleen in staat om je huidige fysieke staat te beoordelen, zeer specifieke doelstellingen te bepalen en een persoonlijk programma op te stellen, maar zal ook alles doen om je op het goede spoor te houden als het gaat om resultaten.

Het maakt niet uit hoeveel of je wil afvallen*, juist wat meer spiermassa wil kweken* of personal-trainers-van-club-vit-den-haaggewoon lekkerder in je vel wil zitten*. Club Vit biedt voor iedereen de juiste strategie om jouw persoonlijke doelstelling te realiseren.

Gratis intake en advies van een Personal Trainer

In een vrijblijvend adviesgesprek helpen wij je graag om een plan samen te stellen hoe we samen je doelstellingen gaan bereiken.

Tijdens dit gesprek kun je jouw wensen kenbaar maken en je ervaringen uit het verleden en je dromen voor de toekomst met ons delen. Wij krijgen zo een goed beeld welke Personal Trainer uit ons team het beste aansluit bij jouw doelstelling /wensen en persoonlijkheid.

Personal Trainers van Club Vitclub-vit-den-haag-personal-duo-training

Nanda de Ruijter
Stacey Cosse
Tim Droppert

Duo training

Gezellig met een vriend of vriendin trainen? Ook dat is mogelijk bij Club Vit. Samen trainen en toch je persoonlijke doel behalen samen met je personal trainer. Daarbij is een duo training iets voordeliger.

Small Group Training

Liever met je vrienden en/of vriendinnen als team trainen met jouw personal trainer? Dat kan met de small Group Training bij Club Vit.
De groep bestaat uit max. 4 personen.

personal-training-club-vit

* Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

 

Wat zeggen klanten over personal training bij Club Vit

Naam: Jos Bartels*

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

jos-bartels-lid-van-de-week

Hoe ben je bij Club Vit terecht gekomen?
Ik doe vaak boodschappen bij de supermarkt die schuin tegenover Club Vit zit. Ik liep en loop dus regelmatig langs de club en ben op een dag naar binnen gelopen met als doel om d.m.v. fitness weer fitter te worden.*

Wat was voor jou de reden te starten met Personal Training?
Het doel dat ik voor ogen had toen ik startte met Personal Training was vooral strakker worden*. Ik wilde graag weer terug in shape komen*, zodat ik relaxed mijn polo’s weer aan kon.

Hoe lang train je nu met een Personal Trainer bij Club Vit?
Twee jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij een Personal Trainer bij Club Vit. Hierbij train ik vaak 2x per week. Bij onderwijsdrukte op de Vrije Universiteit Amsterdam of als ik naar het buitenland moet voor mijn werk, train ik 1x per week. Echter, mijn voorkeur gaat uit naar 2x per week Personal Training. Je merkt aan je lichaam dat je net wat sneller progressie boekt als je frequenter traint*. De spierpijn blijft overigens wel.

Wat vind je prettig aan het trainen met een Personal Trainer?
Bij Personal Training zoekt de trainer altijd mijn grens van training op. Je kunt meer als er een Personal Trainer naast je staat. Elke training is altijd weer uitdagend, maar ga altijd weer met een voldaan gevoel naar huis.

Welke resultaten heb je tot nu toe behaald sinds je traint bij Club Vit en waar ligt je focus nu op?

(Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.)
De resultaten die ik tot nu toe hebt behaald sinds ik train met een Personal Trainer zijn;

– Ik heb een mannelijker lichaam gekregen*
– Mijn core (rompstabiliteit) is veel sterker geworden*
– Ik schaam mij niet meer als ik in een getailleerde polo rond loop*

De focus ligt nu op het droger worden. Dit wil zeggen dat ik mijn vetpercentage wil verlagen d.m.v. sporten, maar vooral ook door meer op mijn voeding te gaan letten het komend jaar.
Wat vind je van de kwaliteit van de Personal Trainers?

De trainers weten waar ze over praten en stemmen de training goed af op de persoon die voor ze staat. Elke training ga ik weer met plezier naar Club Vit toe. Daarnaast train ik nu al 2 jaar bijna geheel blessurevrij*, waar ik ook erg blij van word.

Wat zou je willen zeggen tegen de mensen die nog twijfelen te starten met Personal Training?
Stel jezelf de vraag waarom je graag je doel dat je voor ogen hebt wilt bereiken. Je hebt ook wel wat discipline nodig. Vooral als je bewust iets wilt bereiken, kies dan voor een Personal Trainer. Je kunt namelijk sneller* je doel behalen als je samen met een trainer doelgericht traint. Dit zie ik echt als meerwaarde.

 

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

* Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.