arrow_drop_up arrow_drop_down
6 april 2017 

Update van Lukas

Hey lieve Club Vit leden, Inmiddels zit ik alweer een tijdje in Thailand (bijna twee maanden) en de tijd vliegt. Het aanpassen en wennen is deze keer sneller gegaan dan ooit.

Misschien de leeftijd, de ervaring of iets anders. Een echt antwoord hierop heb ik niet, waarschijnlijk een mix van zaken. Khao Lak is een rustig aan het strand gelegen plek op aarde, volledig gericht op toerisme. Destijds was het een van de gebieden die het hardst is getroffen door de tsunami in 2004. Behalve een klein museum is hier weinig meer van te zien. club-vit-lucas-blog

club-vit-lucas-blog-1Mijn dagen zijn heerlijk gevuld met trainen, lesgeven en werken aan school. De overgang naar het werk hier was vrij simpel. De trainingen zijn vergelijkbaar met de groepslessen die worden gegeven bij Club Vit, alleen dan een uur. Verder geef ik regelmatig de Braziliaanse Jiu Jitsu (vechtsport) lessen en hou ik als assistent manager een beetje de boel in de gaten. In de korte tijd dat ik hier ben heb ik al een hoop interessante vrienden gemaakt. Het is een luxe om zoveel mensen te ontmoeten met vergelijkbare interesses.
Ben net terug van een kleine uitstap naar Vietnam, waar ik naar toe was gevlogen om mijn Visum voor Thailand te kunnen verlengen. Het was te gek om even weg te zijn en weer een bekende te ontmoeten die ik daar twee jaar geleden had gemaakt. Paar dagen in de bergen, met toffe bergen en natuur. Kortom het gaat super goed met me en het is allemaal nog steeds een fantastische ervaring. Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat en dat jullie nog steeds goed bezig zijn met het halen van je sportieve doelen!

Veel liefs,

Lukas.

club-vit-lucas-blog-2

 

Ton
Door

Ton

op 13 April 2017

Beste Lukas, leuk en informatief verslag! Ik wens je nogheel veel succes en plezier daar. Zien we je nog bij CV?

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies