Page content

Wat zeggen klanten over Personal Training bij Club Vit*

Wat zeggen klanten over Personal Training bij Club Vit*

Naam: Hannie de Kok

Wat was de voornaamste reden om te starten met Personal Training?
Vroeger heb ik op hoog niveau gehandbald. Nu al 18 jaar niks meer gedaan op het gebied van bewegen. Graag wil ik mijn conditie* verbeteren en iets strakker* worden, dus leek het mij goed om te starten met Personal Training omdat je hierbij onder begeleiding gericht bezig bent met je doel.

Wat vind je prettig aan het trainen met een Personal Training?
De stok achter de deur heb ik echt nodig. Je gaat net even iets verder dan dat je zelf zou gaan trainen. Erg goed vind ik het dat er een opbouw in de trainingen zit. Je werkt naar iets toe en merkt dat de oefeningen steeds makkelijker gaan. Daarbij is het fysiek verantwoord en mentaal heel lekker.

Wanneer ben je gestart met Personal Training bij Club Vit?
Begin juni 2015 ben ik gestart met Personal Training bij Club Vit. Het bevalt mij zo goed dat ik voor nog een jaar heb bijgetekend!*

Hoe vaak train je per week?
Eén keer per week heb ik Personal Training en daarnaast kom ik nog 1x per week zelf trainen bij Club Vit.

Welke resultaten heb je tot nu toe behaald sinds je traint?
Mijn conditie is verbeterd*, mijn spierkracht is toegenomen* en ik ben afgevallen*.

Wat vind je van de Personal Trainers?
Ik krijg voornamelijk training van Tim. Een positief ingestelde jongeman die mij elke keer weer weet te motiveren en te stimuleren om door te gaan. Dat geldt overigens ook voor Nanda en de anderen. Een groep trainers die aandacht heeft voor de mens en altijd een positieve sfeer weet te creëren.

Zou je Personal Training aanraden bij mensen die nu nog twijfelen te starten met een Personal Trainer bij Club Vit?
Absoluut! Verantwoord sporten vind ik een erg fijne geruststelling. Het is fijn dat er oefeningen voor mij bedacht worden.
Ik ben 60 jaar en voel me fit*, het kan dus ook voor mensen met deze leeftijd*.

 

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Comment Section

0 reacties op “Wat zeggen klanten over Personal Training bij Club Vit*

Plaats een reactie


*