9 juni 2015 

Welkom Sascha Brouwer bij Club Vit!

Sacha komt ons team als fitnesstrainer versterken!

Welke dagen kom je ons team versterken?
De dagdelen dat ik bij Club Vit ga werken zijn de dinsdag en donderdag van 16.00 – 20.00u en om de week op de vrijdag van 16.00 – 20.00u

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Sascha Brouwer (42jaar) en woon samen met Paul en mijn twee kinderen in Den Haag.
Dex (17 jaar) is mijn zoon en Roxan (11 jaar) is mijn dochter. Daarnaast lopen er bij ons in huis ook nog een hond en een poes rond.
Mij kun je erg blij maken met mooi weer. Ik ben echt een buitenmens die het heerlijk vindt om aan het strand te wonen. Dus kom maar op met die zomer!

Wat is je sportachtergrond?
Tot mijn 21e jaar heb ik gedanst, showballet. Daarna ben ik de aerobics en fitness in beland. Dit was in de jaren 80 helemaal hot. De volgende stap was mijn eigen sportschool.
Deze sportschool ben ik gestart in Den Haag en voor 16 jaar lang met plezier gerund.
In deze jaren heb ik alle soorten groepslessen gegeven die er bestaan, maar ben mijn hart verloren aan Pilates waar ik de laatste 8 jaar erg actief in ben.

Wat lijkt je leuk aan het werk bij Club Vit?
Wat mij trekt aan een fitness studio als deze is de kleinschaligheid en laagdrempeligheid. Het is een sportschool waar iedereen welkom is. Van jong tot oud, fitte en minder fitte mensen. Iedereen is welkom en kan de club op zijn/ haar niveau helpen.
Daarnaast kijk ik er erg naar uit om weer met collega’s te werken.

Wat kunnen de leden van jou verwachten?
De leden kunnen van mij een vriendelijk gezicht verwachten. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen, dit op sport en sociaal gebied.
Met mijn opgedane kennis kijk ik er erg naar uit iets leuks en nieuws te brengen bij Club Vit op de werkvloer.*

 

* Dit betreft de persoonlijke ervaringen en/of meningen van gebruikers. Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Lynda Tesink
Door

Lynda Tesink

op 3 July 2015

Lieve Sas, Wat leuk dat je nu bij Clubvit werkt! Kom je ook eens een bootcamptraining geven? Heel veel succes topper. Gr Lynda

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down