arrow_drop_up arrow_drop_down
14 augustus 2019 

Welkom terug Renee Dekkers!

Renee heeft Club Vit 8 maanden geleden verlaten om een groot avontuur in te stappen, het maken van een Wereldreis. Vol nieuwe energie keert ze terug bij Club Vit.

 

Voor de mensen die jou nog niet kennen, wie is Renee?

Ik ben Renee! Ik ben alweer 24 jaar oud en ben net terug van een lange reis. Al heel mijn leven ben ik gek van sport en bewegen. Als mensen vroeger aan mij vroegen wat ik wilde worden zei ik altijd dit: ik word eerst olympisch kampioen sprinten en daarna ga ik iets anders doen, maar wel iets met sport’.
Die eerste droom is helaas niet gelukt 😉
Maar die tweede wel, namelijk hier bij Club vit! Ik vind het super leuk dat ik hier weer mag komen werken en de hele dag mensen mag motiveren en enthousiasmeren om te sporten en te bewegen. Want sporten is gewoon zo lekker, leuk en gezond!

 

Hoe zagen jouw 8 maanden rondreizen eruit?

Mijn 8 maanden rondreizen waren GEWELDIG!! Ik heb zo ontzettend genoten van alles. De reis startte samen met Luun in Nieuw-Zeeland, rondrijdend door dit super mooie bijzondere land in Bakkie (onze auto). Het is zo’n simpel leventje, maar zo onwijs fijn! De mooie uitzichten, het kamperen, altijd buiten zijn, de wandelingen, mountainbike, sporten, surfen, kiwi’s plukken en vooral heel veel gelachen! Na 3 maanden mocht ik toen eindelijk mijn lieve vriendje ophalen van het vliegveld en ook wij hebben samen nog een heel mooi deel van Nieuw-Zeeland gezien en geskydived! Dit was toch wel heel gaaf, zeker om dat samen te doen! Daarna hebben wij onze reis vervolgd in Indonesie, hier heb ik mijn duikbrevet gehaald. Iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou durven, maar man wat is dat mooi! Indonesië is het land van het relaxede eilandleven en hier hebben we dan ook volop aan mee gedaan. Hierna door naar Cambodja. Dit land heeft echt heel veel indruk op ons gemaakt. Zoveel armoede en zo’n heftige geschiedenis, maar zoveel lieve mensen en mooie plekjes! Na Cambodja werd het weer tijd voor heel veel zee, strand en nog meer eilandjes. Op naar de Filipijnen. Het land van de echt blauwe zeeen, de witte stranden, de golven en de surfers. Hier zijn we naar 4 verschillende eilanden geweest en hebben we een bootexpeditie gedaan van 3 dagen. Ik heb nog nooit zulke mooie stranden en zeeen gezien als hier!
De laatste bestemming was Lissabon, even acclimatiseren aan Europa in 1 van de leukste steden. Lekker rondwandelen door de stad en genieten van de hippe koffietentjes en leuke barretjes. En na bijna 8 maanden kwamen we op 21 juni aan op Schiphol waar we opgehaald werden door allemaal hele lieve vrienden en familie, en zat ons avontuur er op. Wat was het een geweldig fantastisch indrukwekkend onvergetelijk avontuur!

 

Wat word jouw functie binnen Club Vit?

Ik ga weer aan de slag bij Club Vit als personal trainer, wat ik super leuk vind en waarin ik nog beter wil worden! Maar ik blijf natuurlijk ook gewoon in de zaal aanwezig, waarbij ik jullie weer zal verblijden met groepstrainingen, aanwijzingen, complimenten en positieve energie!

 

Wat jullie van mij kunnen verwachten?

Heel veel nieuwe energie die ik opgedaan heb na 8 maanden vakantie! Dit houdt in lekker veel groepstrainingen, intensieve trainingen en complimenten. Daarnaast heb ik op reis ook heel veel nieuwe sporten gedaan en in verschillende sportscholen zelf gesport, dus ik heb inspiratie opgedaan voor nieuwe oefeningen en nieuwe bewegingen. Die ik natuurlijk met jullie ga delen!

 

Welke dagen ben je werkzaam bij Club Vit?

Jullie zullen mij zien op de maandagochtend, woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend.

 

Wil je nog iets zeggen tegen de clubleden?

Ik wil nog even zeggen dat ik het super leuk vind hoe begaan iedereen is geweest bij mijn reis en alle leuke en lieve reacties tijdens de reis. En ik wil alle clubleden en collega’s bedanken voor het warme thuiskomgevoel bij Club Vit, dit maakt het thuiskomen na zo’n reis toch wel iets makkelijker. Ik heb er super veel zin in!

Marleen
Door

Marleen

op 14 August 2019

Superleuk! We hebben elkaar vanavond gezien! Leuk dat je er weer bent!

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies