arrow_drop_up arrow_drop_down
15 augustus 2018 

Wij verwelkomen de nieuwe trainster Julie Lehmann!

Welkom Julie Lehmann! Wat onwijs leuk dat je bij ons team hoort en onze clubleden kunt verblijden met je positieve energie.

Even voorstellen

Mijn naam is Julie Lehmann en ik ben 31 jaar jong. Ik woon samen met mijn vriend Dave en mijn dochtertje Nova (bijna 2 jaar) in Alpen ad Rijn.
Mijn familie woont in Duitsland. Hier liggen ook mijn roots. Ik ben een mix Frans/ Duits, wat je wellicht ook hoort aan mijn accent. Sinds 3 jaar woon ik in Nederland.

Mijn vriend en ik zijn allebei heel sportief en beide werkzaam in de sport.
Ik geef groepslessen bij een fitnesscentrum in Alpen ad Rijn. Hierbij kun je denken aan Zumba en BBB. Nu komt daar het werk bij Club Vit dus bij, wat ik erg leuk vind.

Als ik samen met mijn vriend sport dan zijn wij te vinden in een klimhal, doen aan free-running of bootcamp.

Verder houden wij erg van reizen, lekker het avontuur opzoeken met s avonds een heerlijk wijntje. Uiteraard een Duitse Riesling 😉

 

Hoe ziet jouw week er globaal uit?

Als je kijkt naar de invulling van mijn werkweek, dan staat mijn dochterje Nova centraal. Zij heeft 3x per week revalidatie therapie, wat veel tijd en energie vergt.
Daarnaast sport ik zelf als Nova slaapt.
Stap regelmatig met Nova de auto in om mijn familie in Duitsland te bezoeken. We hebben een hele goede familieband wat ik koester.

 

Welke dagen ben je bij Club Vit te vinden?

Tot medio oktober draai ik de dinsdagochtenden op de vloer. Daarna ben ik vier dagdelen te vinden bij Club Vit. Dit zijn de maandagochtend, woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend.

 

Wat lijkt jou leuk aan het werken bij Club Vit?

De variatie en bedrijvigheid bij Club Vit lijkt mij heel leuk. Je bent continue bezig, of je nu mensen aan het begeleiden bent 1 op 1, aan het luisteren naar een mooi verhaal van een clublid of een groeptraining geeft…..allemaal top!

Ik kijk ernaar uit om de clubleden beter te leren kennen. Wat brengt ze naar deze club? Waar kan ik ze het best bij helpen? Etc. Mensen komen voor een stukje contact met trainer of andere leden (sociaal) en dat ik combinatie met bewegen vind ik fantastisch om te zien.
Het persoonlijke verhaal van het clublid motiveert mij om met ze aan de slag te gaan.
Ik kijk er erg naar uit!

 

Wat kunnen de leden van jou verwachten?

‘Zuckerbrot & Peitsche’ oftewel, uitdagend trainen met een fantastisch gevoel achteraf (de beloning)

Ik sta te popelen om te starten bij Club Vit en samen met de leden naar hun doelen te streven of een luisterend oor te zijn.

Tot snel!

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies