arrow_drop_up arrow_drop_down
17 mei 2019 

Wij verwelkomen de nieuwe trainster Sanne van Rijn!

Welkom ! Super blij zijn we met jou als nieuwe trainster van Club Vit.

Even voorstellen

Mijn naam is Sanne van Rijn (20 jaar) en woon in Den Haag bij mijn ouders, 2 broers en hond.
Ik kom uit een heel sportief gezin. Vroeger heb ik geturnd. Helaas moest ik op mijn 9e stoppen hiermee omdat ik een blessure aan beide polsen had. Sindsdien beoefen in volleybal met veel plezier. Ik doe dit in Scheveningen, lekker fanatiek! 4x per week ben ik hiermee bezig. 3x per week trainen en 1x per week wedstrijd.
Daarnaast studeer ik. Ik doe de opleiding Sport en Bewegen in Den Haag, Sportcampus. Die opleiding rond ik dit jaar af en dan wil ik de Halo gaan doen (Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding).

Hoe ziet jouw week er globaal uit?
Twee dagen in de week ga ik naar school en 3 dagen per week loop ik stage.
De stage loop ik bij Mondriaan Delft. Hier geef ik presentaties en informeer ik studenten over een gezonde levensstijl.
’s Avonds heb ik volleybal of ga ik naar de stad met vrienden, shoppen, filmpje pakken of een drankje doen.
Ik het weekend rust ik vooral uit. Even opladen voor de nieuwe week met het maken van evt huiswerk.

Welke dagen ben je te vinden bij Club Vit?
Op de zaterdagochtenden zal je mij treffen in de club.

Wat kunnen de leden van jou verwachten?
Een enthousiaste en positieve trainster die er zin in heeft.

Wat lijkt jou leuk aan het werken bij Club Vit?
Bij het eerste moment dat ik de club binnen stapte merkte ik al dat het een hele sociale club is. Er komt een hele diverse groep mensen die een gezellige praatje leuk vinden, maar daarnaast ook houden van lekker trainen. Super leuk om met de leden aan de slag te gaan met groepstrainingen en oefeningen van spiergroepen die zij belangrijk vinden te trainen.

Robert Kieboom
Door

Robert Kieboom

op 17 May 2019

Welkom bij de club Sanne.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies