arrow_drop_up arrow_drop_down
17 september 2019 

Wij verwelkomen onze stagair Koen Bosboom!

Hallo Koen, welkom bij Club Vit!

De komende 3 weken ben je te vinden bij Club Vit. Je volgt een opleiding tot fitness trainer A en komt bij ons je stage lopen.

Even voorstellen, wie is Koen?

Ik ben Koen. Ik ben 36 jaar oud, getrouwd en heb een hele leuk zoon genaamd  Ben van 7 jaar oud. Ik ben in het dagelijks leven werkzaam bij de politie en doe dit werk al 18 jaar met veel plezier. Ik heb verschillende functie’s gehad binnen de politie en heb in mijn huidige functie de kans gekregen om een interne opleiding te volgen tot fitness trainer.

Ik ben een enthousiast man die het heel erg leuk vind om te sporten. Ik ben doe zelf graag aan crossfit, boksen en survivalruns. Naast dat ik een liefhebber ben van sporten vind ik het ook leuk om de bourgondische kant van het leven te ontdekken. Ik hou van lekker eten en een borreltje drinken

 

Hoe ziet jouw week er globaal uit?

Doordat ik werkzaam ben binnen de politie ziet elke week er eigenlijk anders uit. Ik heb verschillende taken binnen mijn huidige functie en daardoor ziet een week er eigenlijk nooit het zelfde uit. Ik probeer buiten mijn werk en mijn gezin zeker drie tot vier keer in de week te sporten.

 

Welke dagen ga je stage lopen bij Club Vit?

Voor de opleiding die ik volg, mag ik 24 uur (dit zijn het aantal uren die ik voor de opleiding moet doen) stage lopen bij Club vit (waar ik heel blij mee ben). De dagen dat ik aanwezig ben zijn de volgende;

Maandag 16 september van 16.00 tot 20.00 uur

Woensdag 18 september van 08.30 uur tot 12.30 uur

Vrijdag 20 september van 08.30 tot 12.30 uur (deze datum komt te vervallen en hier zal een andere datum voor terug komen dit is in overleg met Nanda)

Maandag 23 september 16.00 tot 21.00 uur

Dinsdag 24 september 08.30 uur tot 12.30 uur

Woensdag 2 oktober 08.30 uur tot 12.30 uur

 

Wat lijkt jouw leuk aan het werk bij Club Vit?

Ik kijk er naar uit om bij Club Vit te komen stage lopen. Dit vind ik leuk omdat het een kleinschalige sportschool is waar de mogelijkheid  is om veel aandacht te geven aan de mensen (dit is vergelijking met grote sportscholen waar het vaak ieder voor zich is). Daarnaast vind ik het leuk om te zien hoe erin de sportschool door verschillende trainers les wordt gegeven, om hier dan weer veel van te leren.

 

Wat kunnen de leden van jouw verwachten?

Leden kunnen van mij verwachten dat ik op een enthousiaste manier dingen kan uitleggen . Dat ik verschillende manieren van trainen kan aanbieden en dat ik bereid ben iedereen te helpen die daar voor openstaat.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies