arrow_drop_up arrow_drop_down
6 juni 2019 

Wij verwelkomen trainer Steffan bij Club Vit

Even voorstellen

Hallo, mijn naam is Steffan en ben 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Emma en kat Hetty in Voorburg. 
Ben geboren en getogen in Voorburg, de enige echte stad 😉
Al van kleins af aan ben ik bezig met sport. Op de basisschool was ik al druk met het maken van wedstrijdschema’s voor de Champions Leage (om deze daarna ook zelf of met vrienden te spelen) en liep graag rond als echte scheidsrechter in een trainingspak met een gele en rode kaart op zak.
De sporten die ik heb beoefend zijn voetbal, tennis, atletiek, zwemmen, fitness, honkbal, softbal en sinds kort ook crossfit en mudruns.
Mijn ontspanning haal ik echt uit sporten. Vindt het heerlijk om even met niks anders bezig te zijn en mij totaal te focussen op de sport of een mudrun.
Daarnaast vind ik reizen ook heel leuk. Van de zomer gaan mijn vriendin en ik naar China. Vooral vrolijk wordt ik van dingen bezichtigen en op pad zijn. Zo staat uiteraard de Chinese muur op de planning.

Hoe ziet jouw week er globaal uit?
Mijn week ziet er heel divers en lekker druk uit.
 Ik heb heel veel verschillende jobs, waaronder 2 in de fitness branch. Verder doe ik ook nog 3x per week naschoolse opvang, waarbij ik kinderen vermaak met sporten. Ook geef ik freerunning aan kinderen en 5x per week mag ik mensen enthousiasmeren als Bootcamp Team trainer.
Daarnaast sport ik zelf graag en ben groot fan van formule 1. Dat is ook echt mijn moment ontspannen. Samen met mijn vriendin en kat op de bank formule 1 kijken is ook echt waar ik van kan genieten!

Welke dagen ben je werkzaam bij Club Vit?
De dinsdagmiddag en avond ben ik te vinden bij Club Vit. Zowel als trainer op de vloer als Personal Trainer.

Wat kunnen de leden van jou verwachten?
Wat de leden van mij kunnen verwachten is een heleboel enthousiasme. Daarnaast lijkt het mij heel leuk om mijn passie voor sport over te kunnen brengen op de clubleden.

Wat lijkt jou leuk aan het werken bij Club Vit?
Wat ik nu al ervaren heb is het enthousiaste trainersteam en de enthousiaste leden.
Dit onderscheidt Club Vit echt van andere fitness centra. 
Daarnaast het mij kunnen ontwikkelen tot een nog betere trainer.

Heel leuk om jullie leden binnenkort te ontmoeten! 😊

Ingrid van Wijk
Door

Ingrid van Wijk

op 7 June 2019

Welkom en veel succes bij deze gezellige club.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies